2777
2789
عنوان

تنبلی تخمدان

59 بازدید | 10 پست

سلام خانوما

من تنبلی تخمدان داشتم و حدود ۴۰_۴۵ روزه پریود میشدم از وقتی رفتم دکتر و داروهای هورمونی خوردم خوب شدم ولی وقتی قطعش کردم بدتر شدم، پریود نمیشم، ما قبل بعد از دوماه با بادکش پریود شدم. این ماه هم الان ۵۸ روزه که نشدم. انگار بدتر شدم. راهی که نتیجه داده باشه سراغ دارید؟ دیگه نمیخوام قرص های هورمونی بخورم. و میخوام حامله بشم

سلام گلم

منم همینجوری بودم خاکشیر مثل دمنوش درست کنید زیاد روی حرارت بجوشونش هرصبح میل کنید و موقع پریودی هم حتما زعفرون اصل غلیظ درست کنید میل کنید  تنبلی تخمدان رفع میشه رژیم غدایی هم برای بارداری عالیه

سلام گلم خبی 

منم تنبلی دارم ولی من تعداد روزهای پریودیم بیشتر شده و من جلو میندازم قرص هم دکتر بهم داد بهم نمیسازه دیگ نخوردم ولی شنیدم مریم گلی اگ اشتباه نگم دم کنم بخورم  و  عسل و سیاه دانه  صب ناشتا بخورم میگن خیلی جواب میده  

(راز آرامش در زندگی دوچیز است🤞امروز را با خدا قدم بزن🚶‍♀️☝فردا را ب او بسپار👍

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

یه راهکار بدم انجام بده به خیلیا گفتم جواب گرفتن تا۴۰ روز بصورت ناشتا دمنوش رازیانه بخور مرتب البته ببین صدر در صد باردار میشی اینو بهت قول میدم

خوشبختی بالا ترین سطح موفقیته🙃🤍

سلام گلممنم همینجوری بودم خاکشیر مثل دمنوش درست کنید زیاد روی حرارت بجوشونش هرصبح میل کنید و موقع پر ...

عشقم زعفرون رو چ جوری درست کنم با چی بخورم

یه راهکار بدم انجام بده به خیلیا گفتم جواب گرفتن تا۴۰ روز بصورت ناشتا دمنوش رازیانه بخور مرتب البته ...

عزیزم میشه بیشتر توضیح بدی منم همین مشکل رو دارم

عشقم زعفرون رو چ جوری درست کنم با چی بخورم

ی لیوان اب جوش سعی کن زیاد زعفرون بریزی بعد بزار ی چند دقیقه  قشنگ رنگ بگیره اب جوش سریع رنگ میگیره بعد همینجور داغ بخور هم دلت گرم میشه هم اینکه دل درد اینا نمیگیری خون ریزیت هم شدید میکنه رحمم پاک سازی میکنه انشالله ک خوش بشی عزیزم

ی لیوان اب جوش سعی کن زیاد زعفرون بریزی بعد بزار ی چند دقیقه قشنگ رنگ بگیره اب جوش سریع رنگ میگیره ...

مرسی عزیز دلم😘

عزیزم میشه بیشتر توضیح بدی منم همین مشکل رو دارم

شما چهل روز به صورت ناشتا دمنوش رازیانه بخور مرتب باید بخوری چیزای سردم نباید بخوری خیلی از دوستام تنبلی تخمدان داشتن با این روش خوب شدن لباس زیرتونم هر روز تعویض کنید و با اب داغ بشورید تا عفونت نگرید عفونتم باعث میشه دیر باردار بشین

خوشبختی بالا ترین سطح موفقیته🙃🤍

شما چهل روز به صورت ناشتا دمنوش رازیانه بخور مرتب باید بخوری چیزای سردم نباید بخوری خیلی از دوستام ت ...

مرسی گلم انشالله عاقبت بخیر بشی