2777
2789

اون نسبت به حسی که من بهش دارم بی خبره

ولی اینو از اطرافیا متوجه شدم از وقتی که من دوسش دارم و به چشمم اومده 

وارد رابطه نشده و دیگه دختر دور و برش نیست

گویا به دخترا هم حسی نداره دیگه 

ولی خودش فکر میکنه این موضوع بخاطر اکسشه 

جریان چیه ؟ 

انگار قفل شده پسره 

بخاطر حس منه؟

کاربری دست دو نفره 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

واسه دیدن فیلم لینک و کپی کنید 

برید کروم یا گوگل به اول لینک قبل tts یه h اضافه کنید و سرچ‌ بزنید

ttps://uupload.ir/view/snapins.ai_video_aqmuuhx2coi_21xknlndlfvjpxsbmj96uzzcxwczkswxwwdlbne6mopvqgdckocqa08opwnv4j9otypklrcdmcms6p0towfcsnjsd9w_2y4d.mp4/

کاربری دست دو نفره 

نع بخاطر حس تو نی

‌اشنایی🖤99🖤   جدایی 403/7/6💫بر باد رفت در غم،روزگار جوانی ام بی آرزو چ سود،دیگر زنده گانی ام....🖤🧠🍷🌚🕊! ️ عاشق ماورا (در حال مطالعه علوم ماورا و یادگیری ) 🧬🫧 گنج در تنهاییی  خود 🥰 لذت ببرید زندگی کوتاست و فرصت تنگ  

بیشتر ببینید
نه بخاطر اینه درگیر اکسشه و این بدترین اتفاقه احتمالا تا مدتها درگیر اون خواهد ماند !

یسوالی

پسری که خیانت دیده در گذشته و الان با دختریه که ذاتا دختره اهل خیانت نیست اما پسره میترسه(کنترلگری نمیکنه...رفت و آمداشو خیلی کاری نداره...چیزی برای اثبات نمیخواد...)

اما از اون طرف کاملا مشخصه در برابر عاشق شدن مقاومت میکنه و میترسه...و معتقده برای هر کی صدتو بزاری خیانت میکنه

ممکنه بتونه به حالت عادی برگرده؟؟

چه کمکی از دوستم بر میاد براش؟؟

یسوالیپسری که خیانت دیده در گذشته و الان با دختریه که ذاتا دختره اهل خیانت نیست اما پسره میترسه(کنتر ...

اره ممکنه در واقع  خیلی هم دلش میخواد 

کار خاصی نمیخواد همینکه وافادار باشه و دروغ نگه حتی دروغای کوچیک