2777
2789

آب نمک برای درد گلو خوبه؟

از گلوم دونه زده 

دکتر شربت دیفن هیدرامین داده ولی باز اذیت میکنه 

بنظرتون آب نمک خوبه 

یا بدتر میکنه

آنکه یارش رفته داند حال آذر ماه را 🙂

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

به جای  آب نمک بستنی وچیز های سرد بخور غذاهایی با طبع سرد بخور زیاد آب بخور  غذای ابکی مثل سوپ وآش بخور 

بهترین‌ بهانه‌ برای‌ شروع‌ روز‌جدید‌ من فرشته‌های‌ خوشکلم‌ هستن‌ وهمسر‌ مهربونم پسرای‌عزیزم‌ امیدوارم‌که‌زیرسایه‌ی‌ خداهمیشه‌ سالم‌وموفق‌باشد😍😍قلبت را نگاه دار….اگر هم روزی خواستی کسی را در آن جای دهی….سعی کن فقط یک نفر باشد و به او بگو که تو را….بیشتر از خود و کمتر از خدا دوست دارم
بیشتر ببینید
به جای آب نمک بستنی وچیز های سرد بخور غذاهایی با طبع سرد بخور زیاد آب بخور غذای ابکی مثل سوپ وآش ب ...

همه رو دارم میخورم 

ولی خوب نمیشه 

خیلی رو مخه

آنکه یارش رفته داند حال آذر ماه را 🙂

من تابستون آبله مرغون گرفتم اصلا گلو بدترین جایی بود که میتونست بزنه

من  شربت تخم شربتی و خاک شیر درست میکردم با نصف عرق کاسنی میریختم توش و میخوردم 

نمکو امتحان نکردم چون زخم میکنه همینطوریش ملتهبه 

تحمل کن هفت روز دیگه گلوت خوب میشه 

قرص والاسیکوویر۱۰۰ وهیدروکسی زین بخور پماد رژودرم وکالاندولا بزن

بهترین‌ بهانه‌ برای‌ شروع‌ روز‌جدید‌ من فرشته‌های‌ خوشکلم‌ هستن‌ وهمسر‌ مهربونم پسرای‌عزیزم‌ امیدوارم‌که‌زیرسایه‌ی‌ خداهمیشه‌ سالم‌وموفق‌باشد😍😍قلبت را نگاه دار….اگر هم روزی خواستی کسی را در آن جای دهی….سعی کن فقط یک نفر باشد و به او بگو که تو را….بیشتر از خود و کمتر از خدا دوست دارم
بیشتر ببینید

سلام من آبله مرغان رو تجربه کردم ولی تو ناحیه گلو نداشتم . بنظرم امتحانش کن ایرادی نداره .... پسرم که داشت من پشتش رو با نمک میخاروندم ....شاید برای گلو هم موثر شد . اگه دیدی اذیتت می‌کنه بعدش آب خالی رو غرغره کن تا نمکها شسته شه .

دوهفته طول می‌کشه تا خوب شی . استراحت خیلی خوبه ...اگه بری دکتر سرم بزنن اونم خوبه ....

در كمال تعجب ميبينم ، تماااام نگرانيهايم بيخود بود !!!!!!!سالهاااارا در حسرت ، روزهاااا را در نگراني گذراندم  در حاليكه ميتوانستم دوست بدارم و لذت ببرم