به جای آب نمک بستنی وچیز های سرد بخور غذاهایی با طبع سرد بخور زیاد آب بخور غذای ابکی مثل سوپ وآش بخور
بهترین بهانه برای شروع روزجدید من فرشتههای خوشکلم هستن وهمسر مهربونم پسرایعزیزم امیدوارمکهزیرسایهی خداهمیشه سالموموفقباشد😍😍قلبت را نگاه دار….اگر هم روزی خواستی کسی را در آن جای دهی….سعی کن فقط یک نفر باشد و به او بگو که تو را….بیشتر از خود و کمتر از خدا دوست دارم
بهترین بهانه برای شروع روزجدید من فرشتههای خوشکلم هستن وهمسر مهربونم پسرایعزیزم امیدوارمکهزیرسایهی خداهمیشه سالموموفقباشد😍😍قلبت را نگاه دار….اگر هم روزی خواستی کسی را در آن جای دهی….سعی کن فقط یک نفر باشد و به او بگو که تو را….بیشتر از خود و کمتر از خدا دوست دارم
سلام من آبله مرغان رو تجربه کردم ولی تو ناحیه گلو نداشتم . بنظرم امتحانش کن ایرادی نداره .... پسرم که داشت من پشتش رو با نمک میخاروندم ....شاید برای گلو هم موثر شد . اگه دیدی اذیتت میکنه بعدش آب خالی رو غرغره کن تا نمکها شسته شه .
دوهفته طول میکشه تا خوب شی . استراحت خیلی خوبه ...اگه بری دکتر سرم بزنن اونم خوبه ....
در كمال تعجب ميبينم ، تماااام نگرانيهايم بيخود بود !!!!!!!سالهاااارا در حسرت ، روزهاااا را در نگراني گذراندم در حاليكه ميتوانستم دوست بدارم و لذت ببرم