2777
2789

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بعله ازدواج اینجوری دیدم که به طلاق کشیده شد خانوم بسیار آدم شاداب و پر جنب و جوشی بود برعکس آقا خنثا بود خانومه دو سه سال تحمل کرد بعد گفت نمیتونم تحملش کنم و طلاق گرفت

فقط 25 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدایا تو می دانی آنچه من نمی دانم و من نمی دانم آنچه تو می دانی پس با حکمتت زندگی ام را سامان ده …الهی آمین🤲
بعله ازدواج اینجوری دیدم که به طلاق کشیده شد خانوم بسیار آدم شاداب و پر جنب و جوشی بود برعکس آقا خنث ...

واقعا ! 

پس چیه میگن آدما رو هم اثر میذارن 

من برونگرام نه که شر و شیطون باشم نه شادابم خوش صحبت و خوش سرزبونم ریلکس حرف میزنم ،امشب با خواستگارم حرف میزدم از بیشتر لحاظ ها اوکی فقط گفت خجالتی و درونگرام 

کنارش آروم بودم شنونده خوبی بود ولی هیجانی نگرفتم ازش .... 

نمی‌دونم واقعا چه کنم 

خوب نیست همش مشکل و دلخوری.مهمونی زیاد نمیادب زورحرف زیاد نمیزنه مگ با کسی ک صمیمی باشهمسافرتم کماه ...

پس چه میکنی ، حوصله ات سرنمیره؟

خب آدمای برونگرا دوست دارن حرف بزنن شادی کنن 

وقتی تو همچین هستی اعتراض می‌کنه ؟! 

با منی؟دو ساعت حرف میزنم میگه خب 🤦🏻‍♀️😂سه ساله من نمیفهمم از چی ناراحت میشه فقط میفهمم ناراحت شده ...

ای بابا سخت شد که 

امشب خواستگار. من گفت خجالتی و درون گرام 

من شاداب و پرجنب و جوشم ، از بیشتر نظرها عالیه ولی کلا حس خنثی گرفتم ازش نمی‌دونم چه کنمممم

پس چه میکنی ، حوصله ات سرنمیره؟خب آدمای برونگرا دوست دارن حرف بزنن شادی کنن وقتی تو همچین هستی اعترا ...

من درونگرام شوهرمم همین طور.

برونگرا درونگرا تو فامیل دیدم ب مشکل خوردن.

من با تنهایی عشق میکنم... سروصدا شلوغی کلافم میکنه و انرژیم رو ب حواقل میرسونع.

خجالتی هم اصلا نیستم.

درونگرا هیچ گاه برونگرا نمیشه. مگ این گ افسرده باسه فک کنه درونگراس!!!! 

اگ جوابتو ندادم یعنی لیاقتِ جوابم رو نداشتی! 🤪🤪