2777
2789
چالم کن ببینم چجور چال میکنی حیف که فکر میکنی دارم شوخی میکنم صد حیف

فک کردی من  شوخی دارم 😊😂کاری میکنم فراری شی اسمتو هم یادت بره .

یارم تویی ب عالم ،یار دگر ندارم ،تا در تنم بود جان ، دل از تو برندارم 

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

مادرتو کردن و ولش کردن تو گونی .😊گفتی ۶۰ سالشه ؟

خجالت بکش خیلی بیشعوری که با زن باردار اینجوری رفتار میکنی 

به مدت ۴۰ روز چله‌ی غرق یاد خدا شدن و دل کندن از یاد غیر خدا میگیرم؛از ۱۳/اردیبهشت تا 22/خرداد  اللّهُمَّ اهدِني وسَدِّدْني، اللّهُمَّ اجعلْ في قَلْبي نُوراً، وفي بَصَري نُوراً، وفي سَمْعي نُوراً، وعنْ يَميني نُوراً، وعنْ يَساري نُوراً، وفوقي نُوراً، وتحتي نُوراً، واجعلْ لي نُوراً، يا أرحَمَ الرّاحِمينَ."**

بیشتر ببینید
مادرتو کردن و ولش کردن تو گونی .😊گفتی ۶۰ سالشه ؟

@niniyar    

به مدت ۴۰ روز چله‌ی غرق یاد خدا شدن و دل کندن از یاد غیر خدا میگیرم؛از ۱۳/اردیبهشت تا 22/خرداد  اللّهُمَّ اهدِني وسَدِّدْني، اللّهُمَّ اجعلْ في قَلْبي نُوراً، وفي بَصَري نُوراً، وفي سَمْعي نُوراً، وعنْ يَميني نُوراً، وعنْ يَساري نُوراً، وفوقي نُوراً، وتحتي نُوراً، واجعلْ لي نُوراً، يا أرحَمَ الرّاحِمينَ."**

بیشتر ببینید
شیر بخور و گوز شیری بده ب گوسفندا

شرمم میاد با یکی مثل تویی که اینقدر عقده ای و نجس و چندشم هم کلام بشم 

بهتر از خودت هم بلدم فحش بدم اما چون فردا میرم واسه شکایت کاریت ندارم هر چقدر دل نجست میخواد فحش بده 

بیشتر از هم وقت حرومیتو نمیگیرم 

تا خود صبح پارس کن 

دیروز تاپیک زد سقط شد الان دوباره کفت باردارم

هر چی 

دلیل نمیشه تو اینجوری بهش بی ادبی کنه 

اول تو شروع کردی زشته 

بیشتر ببینید