2777
2789

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

چیش

سلام اسی منم نفهمیدم کی۲۷ساله شدم نه درسموخوندم نه دانشگاه رفتم پول نداشتم همش توخونم تفریحی نداشتم دوسه ساله دیسک کمرودیسک گردن گرفتم دکترمیگه خفیفه ولی دردشروع شه استرس منم شروع میشه خواستگارم دوتادارم که دعواهای مامان بابامودیدن ونداریمون رو سوءاستفاده کردن میخوان مثل هموناباهام رفتارکنن منم ردشون کردم بعضی وقتاته دلم خالی میشه کی ازدواج کنم کی یکم بگردم تفریح کنم کی بچه داربشم دنبال بچه بااین وضعم بدوئم بزرگش کنم بازم میگم امیدم به خداست هرروزخونمون دعواست مامانم شکاکه بابام بیمسئولیت وبددهن پولم نداریم میخواستم سنموکم کنم سه سال ولی نمیشه بابام تازه۱۹سال پیش برام شناسنامه گرفته چندروزقبل مدرسه م میگم بیمسئولیته اونم مامانموکتک زدتاشناسنامه گرفت۸سالگی رفتم مدرسه حرف زیاده ولی مرورش فقط حالموبدمیکنه