2777
2789

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

بومادران 

نعنا فلفلی 

دارچین 

بابونه 

چای سبز 

اگر نا امید شدید و از خدا غافل تاپیک آخر منو رو بخونید ((الوعده وفا))《فَلا تَعلَمُ نَفسٌ ما اُخفِىَ لَهُم مِن قُرَّةِ اَعيُنٍ》هیچ کس نمی‌داند برایش چه قره‌العین هایی پنهان کرده‌ایم..( قره‌العین: اشکی که از شوق در چشم حلقه می‌زند‌. ) سوره سجده💚 لَا تَخَفْ وَلَا تَحْزَنْ ۖ إِنَّا مُنَجُّوكَ ( نترس و غمگین نباش ، قطعا مانجات دهنده تو هستیم) سوره عنکبوت 💚

بیشتر ببینید

هیچی فقط وزنتو بیار پایین کلوکوفاژ ۵۰۰بخور خوابتو تنظیم کن بعدم تو اقدام کلومیفن بخور شبی دوتا

شروع رژیم کتوژنیک چون شوهرت ازشکم گندت زده شده😔 چون وقتی میزی جلوآینه ازخودت حالت بهم میخوره 😶‍🌫️چون تصمیم گرفتی اندام زنانه وزیباوظریف واسه خودت بسازی👙 چون وقتی لاغری حالت بهتره شرایطای زیادی برات پیش میاد😎چون حقیروکوچیک نمیشی 🫤چون بهترین ورژن خودتوبایدزندگی کنی🥰چون بهترین تیپارومیتونی بزنی💯 ،بعدتعطیلات عیدم ورزش حتمامیری،پودرکلاژن+آب الکترولیت+آب قلم نبایدفراموش بشه🫡چون بایداین پلیکیستیک لنتی که چندین ساله گریبانموگرفته لذت زن بودن واقعی ومادرشدنوازم گرفته روشکست بدم💪👀وزن اولیه:87kg,وزن هدف اول:۸۲kg,وزن هدف دوم:78kg,وزن هدف سوم:74kg,وزن هدف نهایی ورویاییم70kg😍🤗💖💝🍓✨️👌👑🏋‍♀️

بیشتر ببینید

تنبلی تخمدان رو فقط و فقط با ورزش هوازی مثل پیاده روی و حذف شیرینی جات میشه کنترلش کرد

لا اله الا انت سبحانک انی کنت من الظالمین. از زمانی که وارد نی نی سایت میشم همینطوری دونه به دونه پشم.ام کنده میشه تا زمانی که خارج میشم واسه خودم راحت اپیلاسیون میشم😁کاشکی همه اتفاق های دنیاااا باب دل آدم بوددد.....میشه واسه ظهور امام زمان یه دونه صلوات بفرستی  اللهم عجل لولیک الفرج.  خدایا شکرت
بیشتر ببینید

البته کلومیفن و سرخود نحوری باید تو پریودی باشه ها

شروع رژیم کتوژنیک چون شوهرت ازشکم گندت زده شده😔 چون وقتی میزی جلوآینه ازخودت حالت بهم میخوره 😶‍🌫️چون تصمیم گرفتی اندام زنانه وزیباوظریف واسه خودت بسازی👙 چون وقتی لاغری حالت بهتره شرایطای زیادی برات پیش میاد😎چون حقیروکوچیک نمیشی 🫤چون بهترین ورژن خودتوبایدزندگی کنی🥰چون بهترین تیپارومیتونی بزنی💯 ،بعدتعطیلات عیدم ورزش حتمامیری،پودرکلاژن+آب الکترولیت+آب قلم نبایدفراموش بشه🫡چون بایداین پلیکیستیک لنتی که چندین ساله گریبانموگرفته لذت زن بودن واقعی ومادرشدنوازم گرفته روشکست بدم💪👀وزن اولیه:87kg,وزن هدف اول:۸۲kg,وزن هدف دوم:78kg,وزن هدف سوم:74kg,وزن هدف نهایی ورویاییم70kg😍🤗💖💝🍓✨️👌👑🏋‍♀️

بیشتر ببینید

هر شب هم موقع خواب به جز زمان پریودی زیر دلت رو تخمدان هات رو  با روغن سیاهدونه و بابونه خوب چرب کن با یه پارچه محکم ببند

لا اله الا انت سبحانک انی کنت من الظالمین. از زمانی که وارد نی نی سایت میشم همینطوری دونه به دونه پشم.ام کنده میشه تا زمانی که خارج میشم واسه خودم راحت اپیلاسیون میشم😁کاشکی همه اتفاق های دنیاااا باب دل آدم بوددد.....میشه واسه ظهور امام زمان یه دونه صلوات بفرستی  اللهم عجل لولیک الفرج.  خدایا شکرت
بیشتر ببینید