2777
2789
عنوان

مرد چهل و پنج ساله

| مشاهده متن کامل بحث + 551 بازدید | 45 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

جریانش چی هست بگو تا کامل راهنمایت کنم

آقا ۴۵ سالشه که رییس یه اداره ای است خانمش هم ۴۲ سالشه ۱۷ سال هست ازدواج کردن و بچه بزرگ ۱۵ سالشه 

آقا اصلا سمت خانم برای رابطه نمیاد و خانم هم چیزی نگفته تا حالا ، خانم علتشو ربط میده به بالا رفتن سن و بزرگ شدن بچه ها

یعنی رابطه عین قبل هست ؟ با وجود بچه سخت نیست

مثل قبل حتی میتونم بگم بیشتر از قبل 

اصلا با بچه ها مشکلی نیست  حتی طی روز ..چون از بچگی دیدن ما تایم استراحتمون اتاقمون بودیم و البته مواظب هم هستیم .

ولی متاسفانه حدود یک  سال شایدم  بیشتر خودم  به شدت کاهش میل جنسی دارم و واقعا نگرانم نمیدونم چکار کنم .این کاهش و سردی من ناگهانی بوده و ناراحتم .

آقا ۴۵ سالشه که رییس یه اداره ای است خانمش هم ۴۲ سالشه ۱۷ سال هست ازدواج کردن و بچه بزرگ ۱۵ سالشه آق ...

اصلا ربطی به بالا رفتن سن نداره مشکل چیزه دیگری هست پیگیری کنه  باعرض معذرت تواین سن حداقل هفته ای ۲ تا۳