من ۱۷ سالمه بچه وسطم ، خانواده ام پول رو به کارت خودم نمیریزن و به اصطلاح بهم پول تو جیبی نمیدن ، البته اینطور نیست که خرج نکنم نه اتفاقا همیشه میگن هرچیزی نیاز داری با کارت خودمون بخر یا بگو خودمون برات بخریم ، ولی من دوست دارم پول توی کارت خودم باشه تا اونجوری که میخوام خودم پول رو مدیریت کنم ، در حال حاضر درگیر کنکورم که یه ماه دیگس زیاد برام فعلا اولیویت نداره ، ولی واقعا برام مهمه این مسئله ، تا پولم رو اونجوری که میخوام خودم خرج کنم و دائما از کارت پدر و مادرم استفاده نکنم
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
این حرکت دختر ها رو درک نمیکنم واقعا...وقتی میتونی بری یه شهر دیگه و با یه دنیای دیگه آشنا بشی چرا ب ...
متوجه حرف شما هستم ، ولی دوست ندارم برم یه شهر دیگه ، به دلایل مختلف ، تنها و بدون امنیت توی یه محیط غریب ، توی یه خوابگاه ، الانم که جمعیت افغانی ها انقدر زیاد شده آدم میترسه اصلا بره توی شهر هایی مثل تهران و...