2777
2789
عنوان

پووول

45 بازدید | 4 پست

من ۱۷ سالمه بچه وسطم ، خانواده ام پول رو به کارت خودم نمیریزن و به اصطلاح بهم پول تو جیبی نمیدن ، البته اینطور نیست که خرج نکنم نه اتفاقا همیشه میگن هرچیزی نیاز داری با کارت خودمون بخر یا بگو خودمون برات بخریم ، ولی من دوست دارم پول توی کارت خودم باشه تا اونجوری که می‌خوام خودم پول رو مدیریت کنم ، در حال حاضر درگیر کنکورم که یه ماه دیگس زیاد برام فعلا اولیویت نداره ، ولی واقعا برام مهمه این مسئله ، تا پولم رو اونجوری که می‌خوام خودم خرج کنم و دائما از کارت پدر و مادرم استفاده نکنم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نمی‌خوام شهر دیگه برم ، خیلی دوستشون دارم 🥺 نمی‌دونم چی بگم بهشون

این حرکت دختر ها رو درک نمیکنم واقعا...

وقتی میتونی بری یه شهر دیگه و با یه دنیای دیگه آشنا بشی چرا بمونی توی شهر خودتون که 18 ساله توش زندگی کردی و همه جاشو میشناسی؟ 

به امید روزهای بهتر...

این حرکت دختر ها رو درک نمیکنم واقعا...وقتی میتونی بری یه شهر دیگه و با یه دنیای دیگه آشنا بشی چرا ب ...

متوجه حرف شما هستم ، ولی دوست ندارم برم یه شهر دیگه ، به دلایل مختلف ، تنها و بدون امنیت توی یه محیط غریب ، توی یه خوابگاه ، الانم که جمعیت افغانی ها انقدر زیاد شده آدم می‌ترسه اصلا بره توی شهر هایی مثل تهران و... 

متوجه حرف شما هستم ، ولی دوست ندارم برم یه شهر دیگه ، به دلایل مختلف ، تنها و بدون امنیت توی یه محیط ...

شاید دلیل اینکه دخترا میمونن تو شهر خودشون هم اینجور چیزا باشه

من که اصلا حاضر نیستم بمونم شهر خودمون

اینجور جاها شکر میکنم که پسرم و حداقل آزادی بیشتری از دخترا دارم تو این زمینه

باز هم موفق باشی آبجی

به امید روزهای بهتر...