2777
2789

هم بهم گفتن قبول میشم ولی نشدم 

کلی چیز مثبت گفتن ولی نشد 

همش الکیه

میشه برای رسیدن ب محمد صلوات بفرستید🥺💘 محمدکیست؟ کراشمه . نسبت او چیست؟ پسرداییمه.  چند سالشه ؟ ۲۲ . من چند سالمه ؟۲۰ اما خوب موندم😂👍. سنمون کمه؟ خب بزرگ میشم 👌🏻😁. قدش؟۱۹۰ . شغلش؟فعلا دانشجو رشته دامپزشکی. وضعیت اقتصادی؟توپ توپ. میزان علاقش ب من؟چص مقدار نمدونم شاید یه دنیا نمدونممممم🥺💘دعا کن اونم مثل من عاشقم باشه🥺👀❤️💋

بیشتر ببینید

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

یه مورد دیدم که درست بوده

ن چرته

میشه برای رسیدن ب محمد صلوات بفرستید🥺💘 محمدکیست؟ کراشمه . نسبت او چیست؟ پسرداییمه.  چند سالشه ؟ ۲۲ . من چند سالمه ؟۲۰ اما خوب موندم😂👍. سنمون کمه؟ خب بزرگ میشم 👌🏻😁. قدش؟۱۹۰ . شغلش؟فعلا دانشجو رشته دامپزشکی. وضعیت اقتصادی؟توپ توپ. میزان علاقش ب من؟چص مقدار نمدونم شاید یه دنیا نمدونممممم🥺💘دعا کن اونم مثل من عاشقم باشه🥺👀❤️💋

بیشتر ببینید
هم بهم گفتن قبول میشم ولی نشدم کلی چیز مثبت گفتن ولی نشد همش الکیه

دقیقا...یکی هست همش میاد داخل خوابم....بعد پرسیدم دوسم داره ... گفتش نه اون یکی دیگر و داره...نمی‌رسی همچین حرفا...تازه خوده پسره بهم فکر می‌کنه...ولی گیرم 🥹همه میگن عاشقت نیست..

‌ ‌‌ ‌ ‌ ‌ 𒀭 🍓 ◖ ℬ پسر کره ای قزاقی روسی هستم ⊹ ִֶָ 🥛 𓂃‌ ‌ ‌ ‌ ‌‌ 

یکم بهش زمان بده بعد دوباره احساست رو بهش بگو. پشیمون میشه قطعا

یازده ساله که حالم بده...😔.لطفا اگه امضام رو میخونید دعاکنید همین ۴۰۲ به آرزوم برسم. اگه دعام کردید الهی صدبرابرش برگرد سمت خودتون💖💖💖💖 حس ششمم بد نیس 
دقیقا...یکی هست همش میاد داخل خوابم....بعد پرسیدم دوسم داره ... گفتش نه اون یکی دیگر و داره...نمی‌رس ...

💔میگم دیگه ب اینا نباید اعتماد کرد

بیشتر ببینید
با من هستین؟اینو حس کردین؟

اره

یازده ساله که حالم بده...😔.لطفا اگه امضام رو میخونید دعاکنید همین ۴۰۲ به آرزوم برسم. اگه دعام کردید الهی صدبرابرش برگرد سمت خودتون💖💖💖💖 حس ششمم بد نیس 

هرچی حس ششمه چرته اگه جوابم بده حدسیه...فکر کن عاشق یکی باشی از یکی بپرسی اون دوسم داره بگه نه...خودش یکی داره ....یهو قلبت درد میگیره...چرته چرتتت

من فقد برای سرگرمی می‌خوام 🤣🤣🤣می‌دونم چرته ولی سرگرمیه دیگه 

هرچی حس ششمه چرته اگه جوابم بده حدسیه...فکر کن عاشق یکی باشی از یکی بپرسی اون دوسم داره بگه نه...خود ...

اره

بیشتر ببینید