2777
2789

ببین مردا وقتی عاشق میشن بین خودشون یه مثلی دارن که میخوای عشقت سرد شه بهش تجاوز کن یعنی رابطه جنسی باعث میشه عطششون به اون طرف تموم بشه .

بعدا به احتمال زیاد فکر میکنن طرف چون با اونا بوده با همه بوده

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

باچی مخالفی عزیزم ؟؟

با رابطه جنسی، 

منظورم این بود که اگه میگم چند سال دیگه عادی میشه نگن خودت اهلش هستی 

انقدری که ترقوه ؛ رگ ؛ ته ریش ؛ سینه ؛ باسن ؛             چال لپ ؛ گودی کمر ؛                                               و بقیه پستی بلندی های بدنمون طرفدار داره،            عقاید و اخلاق و خط فکریمون طرفدار نداره!                  توعصر حاضر حتما باید یه چیزیت زده باشه بیرون       یارفته باشه تو                                                        تاشایسته بشی 
بیشتر ببینید
هرکسی نظر و اعتقادات خودشو داره من فقط نظرمو گفتم و چیزایی که دیدم و شنیدمو گفتم و اینکه خیلیا اینجا ...

پسری که به لای پای دختر دسترسی پیدا کنه هورموناش بالا بزنه پیشروی هم میکنه به رابطه کامل 

شک نکن

یعنی دختر اون لحظه حتی با تمام توان هم  نمیتونه جلوی یه پسر رو بگیره

بفههههههم

سنگ گران در دست ایام مغلوب آب نرم میگردد سرانجام
پسری که به لای پای دختر دسترسی پیدا کنه هورموناش بالا بزنه پیشروی هم میکنه به رابطه کامل شک نکنیعنی ...

والا ما ۴ سال دوست بودیم ۲ سالم عقد.

تواین چندسال رابطه کامل نداشتیم حتی موقعی که عقد بودیم،کاملشو تو خونه خودمون بعد عروسی داشتیم.

هر کسی یه جوره ، دونفری که تو رابطه هستن با توجه به شرایط و تفکرات و عقایدی که دارن تصمیم میگیرن چیکار کنن یا نکنن.

همه ی اینایی که میگی برای همه صدق نمیکنه شماامم اینو بفهمممم.

پسری که به لای پای دختر دسترسی پیدا کنه هورموناش بالا بزنه پیشروی هم میکنه به رابطه کامل شک نکنیعنی ...

بعدم مگه پسرا دور از جونشون حیوونن که نتونن خودشونو کنترل کنن؟؟

چه دختر چه پسر در نهایت با تصمیم و اراده خودشون کاریو انجام میدن،مگه اینکه پسر بی ذات باشه و فقط بخواد سواستفاده کنه و بکنه و در بره دراینصورت میشه ولی من دارم در مورد رابطه ایی که توش شناخت و عشق و تصمیم به ازدواج هست صحبت میکنم.(بالاام اشاره کردم هرکس و ناکس نه)

حساس نیستم خودم مهمترم سلامتی من مهمتره تا لذت بردن. خودم باید مراقب خودم باشم. یاد گرفتم اول بدنم ب ...

بله همین جوره افرین

کاملا حق با شما هست

توبه گرگ مرگ نیست....                                            گرگی که توبه کند گرگ نیست.... 

اشتباهه محضه بدنتو بدی دسته یه پسر غریبهاز‌کجا معلوم‌با یکی رل زدی بیاد توورو بگیره؟مگه تو از تو فکر ...

بابا چند روز قبل یکی تاپیک زده 4 سال با یکی بوده نامزد هم بودن به راحتی آب خوردن ولش کرده پسره رفته سراغ یکی دیگه. دختره نابود شده. آخه رو چه حساب به هیچ نری نمیشه اعتماد کرد جنس مذکر براش اینا مهم نیست اونم پسر ایرانی منطقش اینه تو که راحت با من بودی لابد با بقیه هم بودی والله دخترا ساده هستن پسرا کفتارن بخدا کفتار کفتار باید از دو متری پسرا فاصله گرفت اینا با هم جنس خودشون هرکثافت کاری میکنن حیف بدن شما دخترا که بدی دست این منحرف های جنسی بخدا. بشینید یه آدم سالم بیاد باش، ازدواج کنید چیه این الفاظ جدید من نمی‌فهمم رل وکراش، مراش از وفتی دخترا ارزش خودشون را آوردن پایین افتادن دنبال پسرا اونا هم متوهم شدن. قصد دخترا ازدواجه درست دخترای خوبی هم هستن ولی پسرا لاشی آن آخه اینجا لوس آنجلس نیست اروپا نیست که اول دوست شن بعد ازدواج کننن. پسر ایرانی 99 درصد حالشو میبره بعد میره سراغ دختر آفتاب مهتاب ندیده 

بله همین جوره افرینکاملا حق با شما هست

همه چی ما امانت خداست همه چی ما مالک چیزی نیستیم بدن ما قبل اینکه مال ما باشه مال خداست پس شکر نعمت ایجاب میکنه تک تک اعضا بدن در راستای استفاده درست اخلاقی اصولی به کار گرفته بشه. خدا بدن را داده جهت ازدواج تشکیل خانواده لذت حلال طیب طاهر خوشبختی عشق محبت. اگه در غیر این مورد به کار بره کارمای شدید داره آثار زنا مرگ هست بسته شدن روزی. شهوت هم نیاز هست خدا داده بله ولی در جای درست با آدم درست به هدف درست. نمیشه هرکی از. راه برسه ادم بدنش را بش بده که. خدا بکنار آدم خودش برا بدنش نباید ارزش قائل بشه ببخشید دستمال توالت عمومی که نیست هرچیز با ارزش بهای گران داره 

همه چی ما امانت خداست همه چی ما مالک چیزی نیستیم بدن ما قبل اینکه مال ما باشه مال خداست پس شکر نعمت ...

ماشالا به درک و فهم تون 

درس پس میدیم استاد 🌷

توبه گرگ مرگ نیست....                                            گرگی که توبه کند گرگ نیست.... 

بعدم مگه پسرا دور از جونشون حیوونن که نتونن خودشونو کنترل کنن؟؟چه دختر چه پسر در نهایت با تصمیم و ار ...

دوستان عزیز

به صراحت اعلام می‌کنم شناخت انسان ها و ذات انسان ها افسانه ای بیش نیست و انسان‌ها در موقعیت ها میتونن متفاوت از چیزی که شما فکر می‌کنید رفتار کنن

اصلا بهترین پسر دنیا ، شاید با انگیزه ای از نظر خودش کاملا منطقی در لحظه خطایی میکنه که در مغز هیچ کسی نگنجه

پس الکی خودتون رو با توجیهاتی مثل ذات درست و شناخت کامل گول نزنید

سنگ گران در دست ایام مغلوب آب نرم میگردد سرانجام

اگه قصد ازدواج داری بنظرم ریسک نکن ولی اگه برات مهم نیس که هیچ 

شاید اشتباه زیاد تو زندگیم کرده باشم ولی هیچوقت نرفتم تو تاپیک مردم موضوع خودمو بندازم و به حاشیه ببرم همه رو😊