2777
2789
عنوان

سریال خانواده خوب آمریکایی

595 بازدید | 13 پست

قسمت ۴ اش که اون دختره ثابت شد بزرگساله و براش خونه گرفتن همچی به خوبی خوشی تموم شد

اون مرتیکه چرا دیگه بعدا طلاق گرفت از زنش و به پلیس گزارشش کرد ولی آخرم خودش محکوم شد رفت زندان زنه ام آزاد شد دلم خنککک شددد

I'm just girl 🎀

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

فردا قسمت اخرشه؟چه بد

یعنی ادامه داره؟ 

من خودم دیروز تمومش کردم فکر کردم فقط چهار قسمته بعدش امروز دیدم کانال نوشته قسمت پنجم فردا درمیاد خوشحال شدم ک ناتمام نمونده :/

گاهی بی‌آنکه بفهمی در طولِ زمان آدم دیگری می‌شوی، بیشتر سکوت می‌کنی، دیرتر باور می‌کنی و کم‌تر می‌رنجی...
😂😂سریال خوبیه ولی خیلی کوتاهه

منظورم اینه فردا قسمت اخرشه؟ یا بازم ادامه داره ؟

گاهی بی‌آنکه بفهمی در طولِ زمان آدم دیگری می‌شوی، بیشتر سکوت می‌کنی، دیرتر باور می‌کنی و کم‌تر می‌رنجی...

از کجا زیرنویس میبینی لطفا بگوو پیدا نمیکنممم 

دوبله هم هست؟؟؟

مقصدمان یکی بود، اما مسیر هایمان فرق داشت. آن ها می‌دویدند..اما من می جنگیدم با دستانی که برای رسیدن کافی نبودند..