2777
2789

من دوروز پیش شوهرم نبود بخاطر کارش خونه مادرشوهرم تنهاشام بودم گفتم سری هم زده باشم!

باز دوروز بعدش امروز شوهرم سرکاربود و نیست تااخرشب میدونه اکثرمواقع نیس همون موقع زنگ میزنه  من راستش هربار تنها میرم یچیزی پیش میاد یا ناراحت میشم یا دخالت بیحاازطرفشون پیش میاد!!!و واقعا تنها راحت نیستم چون پدرشوهرمم هست!!!زنگ زده میاین شام گفتم علی نیست!گفت خب توخودت بیا منم سریع.ی بهونه جورکردم ک میخوام برم خونه مادرم ولی مشاورم گفت ن بیار اخه میدونین من تاصبح بگم خونه کاردارم متوجه نمیشه اونم تاصبح اصرارمیکنه!بنظرتون چ کاری درست انجام بدم

بگو از نهار مونده میخورم.. هر سری به بهونه جور کن. اتاقو ریختم یهم. رفتم حموم. اله بله 

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کنی، این لینکو بزن

یکی از رو مخ ترین کارهای ممکنه!!

مثلا اسمشم می‌زارن خوبی که آره ما داریم میگیم بیای پیش ما تنها نباشی...

سعی کن محترمانه رد کنی

یبار بگو کار خونه داری و سرگرم انجام دادنشی 

یه وقتایی هم بگو شرایطشو نداری و میخوای استراحت کنی 

وقتی مادرشوهرت تماس میگیره و بی پرده و محترمانه درخواستشو بیان می‌کنه شمام جوابتو کاملا محترمانه بده...

حالا یه وقتایی هم برو بهشون سر بزن ولی نشه اجبار

من اوایل آنقدر اینجوری کردن و زورکی زورکی کردن الان دیگه رغبتی ته دلم نمونده همش حس میکنم زوریه

«💌خدایا شکرت❤️»¹⁴⁰³-¹²-¹⁶ بالاخره بعد ³ سال بی‌بی‌چکم مثبت+شد🌹خدایآ تو چقدر مهربونی،بهترین عیدیه عُمرمو ازت گرفتم خودت تا آخر مواظبش باش تا بیاد بغلم و بشه نور چشم من و باباییش🌹❤️»📮«¹⁴⁰⁴-¹-⁵صدای قلب کوچولو و مهربونتو شنیدم مادر الهی شکر برای اون ⁵ثانیه ،الهی قسمت منتظرآ🤲🏻🥲❤️»

بیشتر ببینید
خب میگم ولی فایده نداره ازرونمیره اخه بازمیگ

مادرتینا نزدیک نیستن بری اونجا بمونی؟ 

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹

یکی از رو مخ ترین کارهای ممکنه!!مثلا اسمشم می‌زارن خوبی که آره ما داریم میگیم بیای پیش ما تنها نباشی ...

من مثلا چندمدت بود نرفته بودم تنها  جمعه پیششون موندم شام خوردیم رقتم خونه ولی دقیقا یروزی ک میدونست شوهرم نیس دوباره.  زنگ زد

بخدا ازوقتی تنها نمیرم زیاد زندگیم اروم تره چون اتفاقی پیش نمیاد اذیت بشم

اینبار میگم خونه کاردارم یخرده مامان فردا میایم شوهرمم هست دلش میخوادباشه بیینتتون

مادرتینا نزدیک نیستن بری اونجا بمونی؟

چراهستن ولی بخدا حتی انقد خونه مامانم اینا نمیرم چون تنهام دوس دارم باهمسرم برم ولی میرم خب ولی ن انقد هرروز هفته ای چندبارمیرم سرمیزنم چون پذرم فوت شده ولی مادرشوهرم دگ هرروز زنگ میزنه تقریبا

من مثلا چندمدت بود نرفته بودم تنها جمعه پیششون موندم شام خوردیم رقتم خونه ولی دقیقا یروزی ک میدونست ...

آره کلا تنها نری بهتره . . .همینو بگو و تمام

عزیزم تازه عروسی؟

«💌خدایا شکرت❤️»¹⁴⁰³-¹²-¹⁶ بالاخره بعد ³ سال بی‌بی‌چکم مثبت+شد🌹خدایآ تو چقدر مهربونی،بهترین عیدیه عُمرمو ازت گرفتم خودت تا آخر مواظبش باش تا بیاد بغلم و بشه نور چشم من و باباییش🌹❤️»📮«¹⁴⁰⁴-¹-⁵صدای قلب کوچولو و مهربونتو شنیدم مادر الهی شکر برای اون ⁵ثانیه ،الهی قسمت منتظرآ🤲🏻🥲❤️»

بیشتر ببینید
چراهستن ولی بخدا حتی انقد خونه مامانم اینا نمیرم چون تنهام دوس دارم باهمسرم برم ولی میرم خب ولی ن ان ...

برو همون خونه مادر ت وقتایی که شوهرت شیفته و شب نیست. خدا پدرت رو رحمت کنه. بکو میرم پیش مامان