2777
2789

هر کسی یه سبکی داره دیگه.

واقعا ظلم نیست دختری که دهنش سرویس شده ، یا درس خونده یا کار کرده و حالا به هر نحو شاغله ، درآمد داره، بیاد با یه پسری که نه شغل درست حسابی داره نه هیچ سرمایه ای زندگی کنه؟چقد قراره زجر بکشه آخه 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

اسم تاپیک چی بود؟

این دل تنگ و تنها دنباله تواما دنبال چی می گردی اینم برام شده معما عشق من آتیش پاره آره چشای تو آتیش داره چشمات آهویی یه کمی ام گربه ای قاطیش داره باصدای بانو مهستی هوش مصنوعی❤️ 

بیشتر ببینید

چون تحت هر شرایطی پسرها وقتی زن میگیرن میشن عزیز مادر جون دل خواهر لطفا دیگه پول و شغل و امکانات از خودشون داشته باشن 

خدایا با وجود نی نی سایت واقعا به ظهورت نیازمندیم

یعنی دختری که شاغل نیس باید با کسی که خونه نداره ماشین نداره 

پول نداره ازدواج کنه؟ 

خیلی بی فرهنگی 

مثل حشمت فردوس میمونی که کارش تبعیض بین دختر و پسر بود

اگر از من بپرسن قشنگ‌ترین واژه‌ای ای که یاد گرفتی چیه؟میگم پذیرش...پذیرفتن شرایط با تمام سختی هاش،پذیرفتن آدما با تمام نقص هاشون، پذیرفتن این که مشکلات هست ولی باید ادامه داد، پذیرفتن اینکه گاهی اشتباه می‌کنم ،پذیرفتن اینکه من کامل نیستم، پذیرفتن تموم فقدان هااا، پذیرفتن تمام از دست دادن ها 🌱 شکست خوردن هااا ،رها شدن هااا داشتن پذیرش یعنی پایان دادن تمام دعواها و اختلاف‌ ها 🤍پایان حال بد وجنگ و اعصاب و شروع آرامش....بپذیرید بچه‌ها همه چیز رو بپذیرید و رها کنید...اگر کسی دوستون نداره ،اگر کسی ارتباطش رو باهاتون کم می‌کنه اگر کسی ازتون متنفره اگر کسی ازتون دور میشه اگر زندگی اونطور که میخواستین پیش نمیره هیچی جز پذیرش و گذشتن نشون نمی‌ده...چقدر بالغ هستید 🌻یه عدد نومزد دارم که تمام منه:)💚 جان من است او 🤭درخواست دوستی به هیچ عنوان ندید و قبول نمیکنم باتچکر 💙

بیشتر ببینید
ازدواجم یک نوع معامله شده

من به شخصه ، تمام زندگیم درس خوندم . یه رشته تاپ به سختی قبول شدم و با یه عینک ته استکانی از دانشگاه فارغ التحصیل شدم و رفتم سر کار 

یه تایم به بعد خواستگاری داشمم از فامیل که بیکار بود و توقع داشت چون منو دوست داره باهاش ازدواج کنم و همین جمله ی شما رو گفت😂🫠 

اسم تاپیک :مامانم میگه پسری که خونه نداره کی بهش زن میده ؟

میشه لینکش رو بذاری؟

این دل تنگ و تنها دنباله تواما دنبال چی می گردی اینم برام شده معما عشق من آتیش پاره آره چشای تو آتیش داره چشمات آهویی یه کمی ام گربه ای قاطیش داره باصدای بانو مهستی هوش مصنوعی❤️ 

بیشتر ببینید
یعنی دختری که شاغل نیس باید با کسی که خونه نداره ماشین نداره پول نداره ازدواج کنه؟ خیلی بی فرهنگی مث ...

من اینو گفتم ؟😵‍💫

خدا به داد اطرافیان شما برسه که از اون سمتی تفسیر می کنی که درگیری درست کنی