2777
2789

خانوما چه نذری کنم که سریع بتونم ادا کنم و مجرب هم باشه؟ نذر کی کنم؟

بچه های کنکوری تجربی عزیز خوشحال میشم کمکتون کنم ❤️ پرنسس های نی نی سایت تحت هیچ شرایطی ریپلای نکنن داخل تاپیک هام هم نیان مرسی اه (سوالات درسی ،نه انتخاب رشته )(تاپیک اول برای من نیست ) 

بیشتر ببینید

نذر شمع برا ما ک جوابه همیشه

1404/12/30به همه چیزایی ک خواستم رسیدم ....   یه حس ششمی خسته.‌......  ساکنان دریا بعد از مدتی صدای امواج دریا را نمی شنوند چه تلخ است قصه ی عادت .....               مرد درخواست دوستی نده فحش میدم بهش

بیشتر ببینید

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

نذر سالاد الویه شهید ابراهیم هادی و نذر زیارت عاشورا برای شهید سجاد زبرجدی و شهید احمد علی نیری

نه عزیزم ختم بگید

بچه های کنکوری تجربی عزیز خوشحال میشم کمکتون کنم ❤️ پرنسس های نی نی سایت تحت هیچ شرایطی ریپلای نکنن داخل تاپیک هام هم نیان مرسی اه (سوالات درسی ،نه انتخاب رشته )(تاپیک اول برای من نیست ) 

بیشتر ببینید