2777
2789
عنوان

امشب خاستگار دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 1060 بازدید | 64 پست
نمیدونم ب خاطر چی ردم کرده شاید چهره شاید چیز دیگه

دیشبم گفتم قرار نیست همه مارو بپسندن چه چهره چه اخلاق 

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹

آره من سه بار اینجوری رد شدم البته پسرایی ک ردم کردن همچین مالی هم نبودنا معتاد و شیشه ای و طلاق گرف ...

معتاد و شیشه ای و طلاق گرفته دختر مردم رو رد کردن؟

یا خدا😶😶😶😶

شما چرا اصلا راهشون دادید

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

دیشبی به خاطر چهره ش رد کرده. میترسه اینم از چهره ش خوشش نیاد 😐😐

اگه اینجور پیش بره این یکی برا اعتماد بنفس نداشتنش ردش میکنه😑

با همه با لحن دوستانه و صمیمی صحبت میکنم اگر اختلاف سنیتون بام زیاده و صمیمانه صحبت کردم دلیل بر بی احترامی ندونین🩷🌱

22 آری

همسن منی😐

فک کردم سی و پنج به بالایی😐

نمیشه تو پنج ساعت اعتماد بنفستو ببری بالا ولی امشبو حتما حتما وانمود کن اعتماد بنفس بالایی داری

حتی ما دخترا هم موقع رفیق شدن با یه دختر سمت دختری که اعتماد بنفس داره ترسو نیست هی گیر نمیده رفیقمون شه بیشتر جذب میشیم

با همه با لحن دوستانه و صمیمی صحبت میکنم اگر اختلاف سنیتون بام زیاده و صمیمانه صحبت کردم دلیل بر بی احترامی ندونین🩷🌱

وای اخیخیلی سخته اینکه بدونی خودت و خانواده ات پذیرفته نشدین و اندازه کافی خوب نبودینانشالله خیر برا ...

ربطی نداره ک

ممکنه طرف آدم خوبی باشه و خانواده ی پرفکتی داشته باشه ولی بخاطر اختلاف جواب منفی بشنوه

قرار نیست هرکس خوبه جواب مثبت بگیره 

من خودم آدم های زیادی رو رد کردم با اینکه پسره رو خفن میدونستم ولی از طرفی میدونستم تو یه سری زمینه ها تناسب نداریم

زِ همه دست کشیدم که تو باشی همه ام🫀✨