2777
2789
عنوان

از دست فامیل جادوگر خسته شدیم

193 بازدید | 21 پست

بچه ها شاید باور نکنید ولی ما یکی از اقواممون مدام میره برای ما ها دعا و جادو جنبل درست میکنه چون حسوده و چشم دیدن هیچکس رو نداره قبلا بیشتر بود ولی الان تا پاش میرسه به شهرستانشون میره سراغ اون فرد و گره درست میکنه انقدر واضح که یکدفعه تمام کارامون با در بسته مواجه میشه اونم کاملا الکی 

همه چیز بهم میریزه طوریکه همه تعجب میکنن 

سوره بقره ، حرز هرکاری بگید کردیم  ولی فقط موقت اثر داره انقدر کرده دیگه همه میدونن ؛ خودش رو با همین کارا انداخت به مرد متاهل زندگیش رو به فنا داد 

تورو خدا بگید چیکار کنیم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سوره ناس و فلق زیادبخون تلقینم نکن همه چی دست خداست

و مکرو مکرالله والله خیرالماکرین

خدا بدجور جواب اینجورامارو میده هااا حالا شاید یه بار دوبار تونسته گره بندازه ولی برمیگرده به خودش همه حیله هاش مطمئن باش

از کجا پیدا کنیم نمیشناسیم بعد ما میترسیم خانوادمم اصلا راضی نمیشن

کلا اینکارا عمر رو کم میکنه چون موکل ها از انرژی جادوگر و جادوگرکننده تغذیه میکنن هزار بیماری میگیره به مرور زمان

چقدر خنگه که سلامتیشو فدای حسودیشمیکنه 

کاش میشد از کسانی که مرده اند پرسید: آیا بالاخره رنج های بشر  پایان یافت؟
سوره ناس و فلق زیادبخون تلقینم نکن همه چی دست خداستو مکرو مکرالله والله خیرالماکرینخدا بدجور جواب ای ...

خدا جوابش رو که نمیده هیچ بیشترم بهش میده

با همین کارا زبون پدرش رو جوری بست که بقیه بچه هاش رو ندید گرفت رفت ۶ دنگ خونش رو بنامش زد با اینکه قبلش بینهایت رابطشون بد بود اصلا چشم دیدن همو نداشتن 

۴۸ ایناست قبلا جدا شده تازگی ازدواج کرده باز تاجاییکه ما میدونیم

وای سنشم بالاست از خدا نمیترسه؟

باهمون مرد متاهله ازدواج کرده؟ 

اتفاقا این ظالما شانسشون بهتره انگار 

من با خدا تنها حرفها دارم❤

این چیزا عاقبت نداره دامن خودشونم میگیره مگه ندیدی کسایی که دعا میگیرن خودشونم بدبخت میشن

چی بگم والا من که ندیدم بدبخت بشن 😅😅فعلا ما هی بدبخت تر میشیم خدا نگذره ازش

چی بگم والا من که ندیدم بدبخت بشن 😅😅فعلا ما هی بدبخت تر میشیم خدا نگذره ازش

اره دقیقا همین طوره به منم ثابت شده

ببین البته ممکنه از درون داغون باشن و ارامش نداشته باشن

من با خدا تنها حرفها دارم❤