2777
2789
عنوان

چیشد بعد اون اتفاق سرپا شدی

213 بازدید | 24 پست

دیدین یه سری اتفاقا برای ادم میفته انگار دیگه اون ادم سابق نمیشی؟برای شما از این اتفاقا افتاده؟چجوری خودتو نجات دادین؟🌱

امیدوارم برنده بشی، توی اون جنگی که به هیچکس درباره اش نمیگی:)

من هیچ وقت سرپا نشدم یعنی شدما ولی ته دلم همیشه یه غمیه 

خطاب به دوستان نی نی سایتیم که خارج از اینجا باهم دوست بودیم و یهویی منو رها کردین و دیگه یادی نکردین  من زود وابسته میشم نکنید این کاروبا من ....من زود دلم میشکنه 😅💔برای همین دیگه به خودم قول دادم درخواست هیچکه روقبول نکنم و تمام ❤💔😎

بیشتر ببینید

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

باید سر خودمو گرم میکردم با گریه و دعوا چیزی درست نمیشد 

ابرو به من کج نکن 🤨 کج کلاه خان یارمه🤠                                             خوشگلمو خوشگلم😌 دل ها گرفتارمه😎                                                            یکه زن و یکه سوارم🏇 هیچ کجا رقیب ندارم 🤸‍♀️                                              عاشق اسب سفیدم 🫏 دختری چابک سوارم 🐎🏃‍♀️                                             گیسو نگو کمنده والا💇‍♀️ چین تو چین و بلنده والا 🫦🤭

بیشتر ببینید

سرپا نشدم تو خودم نگه داشتم

تا حالا شده حس کنی خدا داره پا به پات اشک می ریزه؟اون موقعی که حاجتی داری و به صلاحت نیست و بی تابی می کنی میگی خدایا آخه چرا؟خدا برای غصه خوردنت برای عجول بودنت برای بی تابیت پا به پات اشک می ریزه . من این لحظه رو حس کردم 💛🧡❤
بیشتر ببینید

آدم اگه سر پاهم بشه ته دلش هنوز یه غمیه یه دردیه 

دخترم،طرفدار علی سورنا... متاهل و متعهد🤍ª..پیدا ترین راه گمراهیامی ، تو اعتیاد ترک معتادیامی🤍.. کاربری دست یک آدم دوقطبی میباشد

فقط حواس پرتی ، به اتفاقات قبل فکر نکن !

من اگر بخوام یک درصد به اتقاقات گذشته فکر کنم ، دق میکنم هر موقع میخواسته فکرم بره به سمت گذشته سریع جلو شو گرفتم و سرگرم کاری شدم ، بعد یه مدت عادت میشه اینکار که یهو فکر رو سوق بدی به یک سمت دیگه 

همه چیزی که “تو” هستی، همه چیزیه که “من” بهش نیاز دارم L♥veₛₐₙₐ