2777
2789
عنوان

عکس زن تو گوشی شوهرم مشگوووگ

| مشاهده متن کامل بحث + 326 بازدید | 25 پست
عالیه فعلا به روت نیار بزار یه چیز محکم تر دستت بیاد الان که سوتی داده بازم میده

بنظرت مشکوکه؟؟یعنی حتما باهاش صنمی داره؟؟همیشه سطل زبالهداش پاک شده است من گوشی رو ریکاوری کردم

هه....
حالا بنظرت مشکوکه؟؟

اگه از فیس اون خانم فقط یه عکس تو گالریه و مثلا فکر‌ میکنی از اینستا برداشته خیلی زیاد مشکوک نیست

اما اگه از عکسش چند تا هست یا خانمه اشناس قضیه بو داره

تکنسین داروخانه💊                                                         مشاور پوست و مو👩🏻‍⚕                                                         میکاپ آرتیست مبتدی💄

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگه از فیس اون خانم فقط یه عکس تو گالریه و مثلا فکر‌ میکنی از اینستا برداشته خیلی زیاد مشکوک نیستاما ...

آشنا نبست ولی عکسی ام نیست ک اینستایی باشه زنه زن بالاس مثلا۳۵ ب بالا اینم خیلی علاقه داره ب سن بالا

هه....
آشنا نبست ولی عکسی ام نیست ک اینستایی باشه زنه زن بالاس مثلا۳۵ ب بالا اینم خیلی علاقه داره ب سن بالا

عکسی که دیدی قابش مربعی بود

یا مستطیل

تکنسین داروخانه💊                                                         مشاور پوست و مو👩🏻‍⚕                                                         میکاپ آرتیست مبتدی💄

اون ک ادیت داشت مربع بدون ادیت مستطیل مشخصه یارو خودش فرستاده

اگه مستطیله که یعنی براش ارسال شده 

خب منم میگم‌ مستطیل ارسال شده

خب میگم که یه قضیه ای هست

بنظرت مشکوکه؟؟یعنی حتما باهاش صنمی داره؟؟همیشه سطل زبالهداش پاک شده است من گوشی رو ریکاوری کردم

اره مشکوکه چون کلیپ بوده صد درصد یکی فرستاده براش به نظر من وصل شو به گوشیش خودش متوجه نشه

دشمنانت را بکش و اگر می‌توانی دوستانت را هم؛