2777
2789
عنوان

از ازدواجم مثل سگ پشیمونم

1389 بازدید | 78 پست

اصلاااا هنوز باورم نمشه همچین حماقتی کردم

ازبس خودم اوردم پایین خودم بی ارزش کردم بدون شناخت

اصلا باهاش راحت نیستم اونم دوستم نداره دنیاهامون ۱۰۰ درجه فرق داره من مذهبی و دلسوز اون بی اعتقاد و سنگدل دلم میخواد برگردم عقب خدایامنو برگردون عقب😭 فقط ۳ ماه پیش

ما ز فلک بوده ایم ، یار ملک بوده ایم * باز همانجا رویم جمله که آن شهر ماست 🤍

سنتی بود ؟

دو سال پیش برادر جوانم رو بخاطر سرطان از دست دادم توروخدا برای شادی روحش صلوات یا فاتحه بفرستید.                🖤داداش مهربونم شرمنده ام که هنوز بی تو نفس میکشم🥀🥀🖤

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

باید بیشتر میشناختینش 

خیلی بده، مثلا انگار که گیر کرده باشی و نتونی خودتو نجات بدی. انگار که تو قفسی زندانی شدی که کلید نداره و نمیتونی خودتو آزاد کنی.انگار که توی یک جای تاریک گیر کرده باشی و خودتم از تاریکی بترسی.تنها باشی و از تنهایی بترسی.انگار که خسته ای و هر چقدر بخوابی و استراحت کنی، نه تنها خستگیت تموم نمیشه، بیشتر هم میشه.کاش میشد رها میشدم، کاش میشد آروم میشدم...!https://abzarek.ir/service-p/msg/2131233 ناشناسم هست‌. هر چی که دوست داشتی بهم بگو...یا یک جمله که آرومم کنه...

بیشتر ببینید
یعنی دو طرف حسی نداشتین به هم 😕خیلی سخته شرایطط

اره تازه اون کلی ازم ایراد گرفته تاحالا 

ما ز فلک بوده ایم ، یار ملک بوده ایم * باز همانجا رویم جمله که آن شهر ماست 🤍

نامزدی یا عروسی گرفتی؟ 

خدا کمکت کنه 

اگه به صلاحت نیست جدا بشی

دو سال پیش برادر جوانم رو بخاطر سرطان از دست دادم توروخدا برای شادی روحش صلوات یا فاتحه بفرستید.                🖤داداش مهربونم شرمنده ام که هنوز بی تو نفس میکشم🥀🥀🖤