2777
2789
عنوان

دیروز دعوای شدید کردیم جوری که خانوادم اومد باورتون میشه برای

| مشاهده متن کامل بحث + 108472 بازدید | 615 پست
اون ازهمه بدتربود

منطورت رو نمیفهمم یعتی چی اون از همه بدتر بود!!! عزیزم رسم عرب از اون زمان تا به الان همینه که چند همسری بوده و هست همشون همینطور زندگی میکنن حضرت علی ولی به احترام همسرش هیچ وقت تا وقتی حضرت فاطمه زنده بو ازدواج نکرد ولی اگرم میکرد سرزنش نمیشد چون همه همینطور زندگی میکردن شما هم اصلا قیاس خوبی نکردی 

وقتی داری روزای سختی رو میگذرونی و متعجبی که خدا کجاست 👀 یادت باشه استاد همیشه موقع امتحان سکوت میکنه😶خدایا شکرررررررت بعداز 20ماه انتظار مامان شدم 😍خدایا خییییلی مرسییییی که پسرم روسلامت گذاشتی بغلم❤
بیشتر ببینید
چراعیدهااینجوری میشه همه باهم دعوامیکنن قهرمیکنن

نمیدونم واقعا شاید فشار زیاده

و یهو عصبانیت رو خالی میکنن

البته اصلا حق ندارن و باید یاد بگیرن درست برخورد کنن

مثلا اگر رئیسشون طرف حسابشون باشه ام همینطور برخورد میکنن یا نه؟

مطمئنا نه چون میترسن

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

منطورت رو نمیفهمم یعتی چی اون از همه بدتر بود!!! عزیزم رسم عرب از اون زمان تا به الان همینه که چند ه ...

متنفرم ازاعراب،فاطمه ۹سالش بوده ازدواج کرده وتا۱۸سالی چندتازایمان کرده یعنی چی آخه چراطرفشون رومیگیری ملکه عرب نیستیم همشون هوس بازودنبال دخترای کم سن هستن

متنفرم ازاعراب،فاطمه ۹سالش بوده ازدواج کرده وتا۱۸سالی چندتازایمان کرده یعنی چی آخه چراطرفشون رومیگیر ...

شما داری راجع به چند صد سال پیش حرف میزنی مردم جاهل بودن الانم حای تو ایران خودمون متاسفانه کودک همسری هست ولی راجع بهرحضرت فاطمه ایشون انتخاب شده و یکی از زن های بهشتی هستن و بحثش جدا هست و با حضرت علی زندگی خوبی داشتن ...منم طرف نمیگیرم میگم رسم عرب از چندصدسال پیش همین بوده الانم همینه که بیشتر از صد سال گذشته .... 

وقتی داری روزای سختی رو میگذرونی و متعجبی که خدا کجاست 👀 یادت باشه استاد همیشه موقع امتحان سکوت میکنه😶خدایا شکرررررررت بعداز 20ماه انتظار مامان شدم 😍خدایا خییییلی مرسییییی که پسرم روسلامت گذاشتی بغلم❤
بیشتر ببینید

((بسم الله الرحمن الرحیم))

😔اموات شما چشم به راه ودستشان ازین دنیا کوتاست😞

سلام بنده به نیابت ازشما قران میخونم هرچندجزء که میخواید برای اموات ختم صلوات ذکروسوره هابرای گره گشایی وحاجت روایی هردعایی که بخوایدباهزینه خیلی کم خوانده میشود زیارت 🖤عاشورا🖤دعای توسل🖤یاسین🖤هردعایی که نیت کرده اید ازبابت خواندن خیالتان راحت خودمو مدیون اموات وقران نمیکنم پی وی درخدمتم🎀

واس حل مشکلاتم صلوات بفرستید دوستان ممنونم      
۲۰ سالته نوشتی بعد ۸ سال زندگی کتکم زده.۱۲ سالگی ازدواج کردی؟؟؟؟!!!!!!!عجب!پریود میشدی اصلا؟

من کلاس پنجم بودم پریود شدم 

بعد کلاس هفتم تازه شروع کرده بودم میرفتم ازدواج کردم 

بله سنم خیلی کم بود ازدواج کردم الان هم دخترم پنج سالشه 

الان ببین حال روحیم اونقدر بده اونقدر گریه کردم چشام میسوزه دلم داغونه الان من یه ساعت بشینم تو رو قانع کنم که اره من فلان سنم ازدواج کردم و این کارو کردم و مجبور شدم توام آخرش بگی باور نمکنم و فلان 

به خودت مونده دیگه نمتونم بیشتر از این برات توضیح بدم فقط میگم کاش چیزی که من اون شب تجربه کردم رو هیچ زنی تجربه نکنه الهی آمین و هیچ دختری مجبور نشه تو سن  کم ازدواج کنه من دلم الان نابود شده حال روحیم خوب نیست کاش درکم کنی به عنوان یه هم جنسم😔😔😔

بخاطر دخترم شده زندگیت رو یه تغییر اساسی بده میفهمم حالتو تجربه دارم

خیلی سخته خیلی بیچاره دخترم مجبور شد استرس بگیره دیگه بمیرم هم نمیزارم این وضعیت رو دوباره تجربه کنه😭

تو روخدا اینقدر ذلیل نباش این همه اراجیف کفته غذاش هم میدی دختر جون کجا زندگی میکنی عزبزم

خب چیکار کنم همه چی از این هم بد تر شه بیشتر به خاطر دخترم غذا درست میکنم دیگه به اونم غذا میدم 

فقط شام میاد قبلاً ناهار نیومد ولی چون قهره ناهار و صبحونه نمیخوره شامم آماده میکنم بیشتر به خاطر دخترم 

تو رو زده بهت ناسزا گفته ابروت جلو خانوادت برده بعد الان تو نگران حرف نزدنشی؟

نه بخدا اصلا خیالم هم نیست بره به درک 

برام مهم نیست اون شب بعدش اون رفتارش برام تموم شد اون از چشم افتاد نمتونم به خاطر آدم پستی مثل اون غرورمو بشکنن و عذر بخوام و یا نگران بسم در کل میگم که محل نمیزارم اهمیت نمی‌دم 

به خاطر اون حرفایی که زد و هنوز. تو شوکم و اون زدنش دلم آتیش میگیره