2777
2789
عنوان

دیروز دعوای شدید کردیم جوری که خانوادم اومد باورتون میشه برای

| مشاهده متن کامل بحث + 108472 بازدید | 615 پست

اگه میخوای کاربه دعواوکتکاری نکشه، موقعی که همسرتون عصبانیه، شمابیشترعصبیش نکنید،،،  بزار یه نیمساعت دیگه که اروم شد. باهاش صحبت کنید وایراداش بگین... والبتهاحترام بزارین تا احترام ببینید. 

برام دعاکنید برای زندگیم.....    از خدامیخوام تو لحظه های غیر ممکن شادتون  کنه... 

از ته قلبم درکت کردم

بارها برام پیش اومده

حس بیچارگی 

ناامیدی

ازیه طرف بچه ای ک میترسی عاقبتش بشه مثل خودت

امیدوارم شوهرت سذعقل بیاد

آقا نیستم هی نگین مردی  😐   💙یه اس اسی ام  ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ               (یک طرفه بودن میتونه همه چیو خراب کنه از جاده بگیر تا احساسات)                                                                       تـــــو ماه من بودی اما سرت باستاره ها گرم بود.      شاید یروز منم به ارامش رسیدم نرسیدمم نرسیدم اصلا  به جهنم بچرخ تابچرخیم 😂 میگن اکثرمردها اولین شاخه گلی رو ک دریافت میکنن سرقبرشونه پس منم مرد محسوب میشم🙂                                    

بیشتر ببینید

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

ایشون تو‌سن پایین ازدواج کردهمطمئنا ، از عجله انتخاب درستی نکردهالان از رو خامی ، میخواد به این زندگ ...

باور کن ساعت یک ظهر بود اومد خواستگاری اصلا ازش خوشم نیومد  شبش صیغه کردن مارو بعد صیغه بودیم پشیمون شدم گفتم نمخوام فقط یه کاغذ بود هنوز عقد نکرده بودیم خانوادم نزاشتن منم مجبور شدم که ادامه بدم و مجبور شدم از جهنم فرار کنم فکر نمی‌کردم یه روز این جهنم سراغم میاد😔

دیگه فکر نکنم کسی منو درک کنه تو این دنیا

آره شده که من قهر رفتم خونه بابام البته که کارم اشتباه بود چون وضعیت عوض نشد فقط بعضی وقتا که بحثمو ...

فقط دخترم وسطمون می‌خوابه قبلاً شوهرم وسط می‌خوابید من یه طرفش دخترم اون طرفش می‌خوابید الان دخترمو وسط میندازم می‌خوابم گفت که برو دوست ندارم 😭ولی گفتم اونی که باید از این خونه بره تویی نه من به خدا دارم همه‌ی این پیامارو با اشک می‌نویسم چشام میسوزه 😓😓

در صورتی که شما خانمی هستید که شوهر شما فردی بی ادب،فحاش است می توانید از آیه زیر استفاد کنید. این آ ...

دعا کجاست من ک دعا نمی‌بینم لطفا دعا رو دوباره بنوسس

همون ریحانه ۱۳۷۴ هستم تعلیق شدم با این کاربری اومدم 
وجالب‌تر اینکه نمیگن کتک کاری کردیم.میگن کتک خوردیم.البته که هر دوش وحشتناکهامایعنی میشه یکی وایسه ت ...

منم گفتم دیگه من بهش دیدم می‌کنه بالش پرت کردم گفتم کافیه ولم کن 

حدس میزدم کم سن باشی با این وضعیتی که از خونوادت گفتی تو حالا حالاها راه درازی در پیش داری برای رشد ...

من بچگی نکردم به خدا از بغل کردن مادر سیر نشدم حسرت خیلی چیزا رو خوردم تقدیر منم اینه دیگه راهی که مجبورن  ادامه میدم 

ولی از هدفم دست نمکشم یه روزی میشه که شوهرم حتی نتونه بهم تو بگه منتظر اون روز هستم 

فقط از من نصیحت اگر همسرت اعتیادنداره سالمه مردزندگیه بخاطر دعواها خونتو ترک نکن ازقدیم گفتن هرکی بر ...

اتفاقا گفت که برو منم گفتم اونی که باید بره تویی نه من 

من اصلا نمی‌رم 

سر یه هیچی بابام اینا اومده بود اونم توگوشی بود محل نمزاشت بعد رفتن منم داشتم فیلم نگاه میکردم که زد ...

عزمزمه تو این سالها تا حالا زده بود شما رو؟آیا همیشه اینجوره؟؟شاید یک‌مساله ای ناراحتش کرده و شما هم‌تو اوج ناراحتی بهش باهاش بحث کردی.‌تو عصبانیت نتونسته خودش و کنترل کنه.‌تو زندگی همه ی ماها هم‌پیش اومده.‌دعوا همیشه هست. با یک دعوا که آدم از زندگی سیر نمیشه. اولا نذار خانواده ها متوجه بشن و بین خودتون حل کنید. همیشه یکی باید کوتاه بیاد.‌من جای شما باشم اول علت و جویا میشم که چرا شوهرم اینقدر عصبانی بوده

بله... یهوووانگارحرفهای چندسالشونو یه شبه خالی میکنن.. یه چیزایی میگن که میخایی خودتو بکشی که اینارا ...

اره اصلا یه چیزایی گفت اصلا خشکم زد اصلا نتونستم کلا زبونم قفل کرد هی تو دلم تکرار میکردم که من خوابم یعنی یعنی این شوهرمه اصلا باور کردنی نبود