2777
2789
عنوان

انقدر همه دارن ازدواج میکنن

| مشاهده متن کامل بحث + 1078 بازدید | 56 پست
اره ولی همه دوستام که حتی از من کوچیک ترن ازدواج کردن😂

از بس کنکور سخت شده

اگه تونستم کمکت کنم یا خندرو رو لبات اوردم از ته دلت برای زندگیم خوشبختیو بخواه💔⚘ ممنون میشم.....بالاخره منم یه روزی میام تایپیک میزنم عکسه خونمو میزارم 🤗 میگم این همون خونه ایی که یه عمر ارزوشو داشتم یه سقفی واسه خودمون باشه.
بیشتر ببینید

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

باور کن بشین درس بخون ، دوس پسر بگیر بیا و برو و سفر کن و کار کن و...لذت ببر حالا اگه نخاستی هم دوس ...

واقعا دلم مستقل بشم 

سفر برم

حال خودمو خوب کنم

لطف میکنی یه صلوات مهمونم کنی؟الهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم ....دختری از جنس خوشبختی/پر از امید به زندگی/پر از حس خوب❤️💫😇💕///اگه میخوای به معجزات خدایی برسی تاپیک معجزه زندگی به بعد منو بخون دوست من🤍
بیشتر ببینید
داره۲۰سالم میشه

تو هنوز خیلی جوونی

لطف میکنی یه صلوات مهمونم کنی؟الهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم ....دختری از جنس خوشبختی/پر از امید به زندگی/پر از حس خوب❤️💫😇💕///اگه میخوای به معجزات خدایی برسی تاپیک معجزه زندگی به بعد منو بخون دوست من🤍
بیشتر ببینید
ایشالا قسمت توهم میشه عزیزم💞

قزبونت بشم🌹

بیشتر ببینید
تو هنوز خیلی جوونی

همش ی سال بزرگتری🤣

کوردم:)                                                                   ی دختر مغرور جذاب هسدم 😌🤭                                             💙🦋

منم هستم تو تنها نیستی 😂

توچند سالته😂

بیشتر ببینید
بزارین اول نوبت من 35 ساله اس

ایشالا اون کسی رو که لایقته پیدا میکنی و خوشبخت میشی 

بیشتر ببینید

عزیزمم بنظرم کار ما درست تر 

ما درس می‌خونیم میریم سرکار 

عادت خوب برای زندگیم و اینجا میکنیم 

مسافرت مجردی میریم 

خلاص لذت می‌بریم 

دیدمون باز میشه و انتخاب بهتری داریم 

و از همه مهمتر ی مامان قوی و مستقل و خفن میشیم😅