2777
2789

به نظر من دلیلش اینه که نماز ، راز و نیاز با کسی هست که خالق جهانه و هرآنچه هست بخاطر فیض وجود خداست و این مقام خیلی عظمت داره 

بنظرم وقتی بخوایم بریم پیش مثلا رئیس یک اداره که اتفاقا خانم هم هست که نگیم نامحرمه و باید پوشش باشه، با تیشرت و شلوارک نمیریم، مانتو و شلوار رسمی انتخاب میکنبم

حالا قراره با خداوند صحبت کنیم، اینم در نظر میگیریم که خدا بین انسان و قلبش حائله ینی در این حد صمیمی و نزدیک به انسان

اما انسان چون خودش رو در مقابل خدای خودش ضعیف میبینه به خودش اجازه نمیده با هر تیپ و لباسی بره در پیشگاه او

و به نحو احسن خودشو آراسته میکنه، استفاده از عطر و مسواک قبل نماز هم توصبه شده که اونم دلیلش همین شأن نماز و صحبت با پروردگار هست 

ضمن اینکه پذیرش برخی چیزها تعبدی و صرفا واسه بندگی خداست و برا همه چی هم نیاز نیست دنبال دلیل باشیم

همون طور که خدا به پیامبرش میگه

از تو درباره روح می پرسند. بگو از کارهای پروردگارم است.

چنین مضمونی

یعنی عقل بشر به فهم سر اون قد نمیده

سلام رفیق🥰، اگه خسته و ناامیدی، اگه حال دلت خوب نیست، اگه حس میکنی تنهایی، اگه از همه آدما ناامید شدی، اگه دست و دلت به هیچی نمیره و حس میکنی دیگه هیچی نمی تونه خوشحالت کنه... این دقیقا همون نقطه ایه که باید بری سراغ مأمن امن همیشگیت ینی « خدا » شاید فکر کنی این جملات کلیشه ایه ولی شده یه بارم امتحانش کن💫 یه حدیث قدسی هست که مضمونش اینه: خدا میگه اگه اون بنده ای که مدت هاست منو فراموش کرده بدونه چه اشتیاقی دارم برای برگشتش ، بند بند وجودش از عشق من از هم میگسست و جان میداد، حالا شاید خدا دلتنگته رفیق! ازت میخوام سجاده تو پهن کنی و بشینی چند کلام صمیمی با خدا حرف بزنی ، درد دل کنی ، اشک بریزی، خدا خودش میدونه قلبتو چطور آروم کنه! پشیمون نمیشی🙂♥️💫
بیشتر ببینید

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

پلتو چیه متوججه نشدم

جلوی نامحرم که بخواید نماز بخونید پوشوندن پا واجبه ، اما نامحرم حضور نداشته باشه، طبق نظر بیشتر فقها، نیازی ب پوشوندن پا نیست

منظورشون اینه 

سلام رفیق🥰، اگه خسته و ناامیدی، اگه حال دلت خوب نیست، اگه حس میکنی تنهایی، اگه از همه آدما ناامید شدی، اگه دست و دلت به هیچی نمیره و حس میکنی دیگه هیچی نمی تونه خوشحالت کنه... این دقیقا همون نقطه ایه که باید بری سراغ مأمن امن همیشگیت ینی « خدا » شاید فکر کنی این جملات کلیشه ایه ولی شده یه بارم امتحانش کن💫 یه حدیث قدسی هست که مضمونش اینه: خدا میگه اگه اون بنده ای که مدت هاست منو فراموش کرده بدونه چه اشتیاقی دارم برای برگشتش ، بند بند وجودش از عشق من از هم میگسست و جان میداد، حالا شاید خدا دلتنگته رفیق! ازت میخوام سجاده تو پهن کنی و بشینی چند کلام صمیمی با خدا حرف بزنی ، درد دل کنی ، اشک بریزی، خدا خودش میدونه قلبتو چطور آروم کنه! پشیمون نمیشی🙂♥️💫
بیشتر ببینید
تو قرآن حد حجاب مشخص نشده فقط آیه جلبابه این حجاب ایرانو آخوندا ساختن 🤣عربستان و ترکیه هم مسلمونن و ...

ولی مسلمونای تمام کشورا حجابشون یکسانه

گردی صورت و مچ دستشون فقط مشخصه

تو اون کشورا فقط اجباری در دین نیست 

برای توی سایت ول چرخیدن😎برای دکمه حذفیدن😬برای کاربریم‌کاربریت کاربرامون✊️برای تعلیقی ها که‌جون میدن👎برای لایک و پست و تاپیک‌و تعلیقی/برای حسرتای پر،بازدیدی/برای حلیم با نمک یا شکر،جنگ و دعوا/برای تاپیک‌های منشوری/برای کاربرای مرد وجنگ و دعوا/برای بچه‌مچه های کنکوری/برای کاربری و احتمال انقزاضش/برای کاربرای پر نفوذی/برای شوهر و عوق،خانواده اش/فقط طلاق فقط طلاقه ادامش/برای روزهای خوب قبل ازدواج و/برای نی نی یار و اخلاق فوق العاده اش😈/برای دروغ هایی که بر ملا شد/برای کاربری که‌ناحق بیصدا شد/برای باردارای پا به مامون/برای باربی ها و‌مانکنامون/برای تپل های مهربونو/برای ساقیم ساقی ات ساقیامون/برای شام و‌ناهارا چی دارین/و‌جمله یه بچه دیگه بیارین/برای دغدغه سمی که دارین/برای جمله لول ندارین/برای دعواهای قوم و خویشی/برای داستانای دروغین/برای تو دوغت رو بنوشو/طرفدار نوشابه یا که دوغین؟/برای پست های طوماری/برای تاپیک ماورایی/برای حرفهای سیاسی/برای کاربرای احساسی/برای سیزده ساله بچه دار و/برای مادرای خانه دار و/برای استقلال زنامون/برای مدال گزارش زنامون/برای تموم روشن فکریامون/برای اعتراض های بیصدامون/برای سارا و ممدامون/برای فریاد بیصدامون/برای وقیح و کار ناپسندش/برای کاربرای بالا بلندش/برای کاربرای گیسو‌کمندو/برای خوشگلای ابرو کمندش/برای خنده های گهگداری/برای جمله دغدغه ست تو داری/برای اینکه تاپیک‌زدن نداره/برای کاربری که غصه داره/برای عقاید و فرق و جنجال/برای شوخی ها و‌کاربرای بیمار/برای ممدی که پوششش دخترونه ست/برای جغدهای شب بیدار/برای لذت ،تاپیک ممنوعه/برای ناخنی که‌پر ز گیسه/برای کاربریم کاربریت کاربرامون/برای طرز فکر دوران سلجوقه/برای هانده ایی که شبیه اش زیاده/برای زود باور های ساده/برای کاربرای علم و غیب دارُ/برای کاربرای خان زاده😃 حالا که خوندی و نیشت وا شد😂واسم دعا کن حال دلم خوب شه توکارم موفق بشم و خوشبخت شم.🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸من دیگه حالم خوب نمیشه

بیشتر ببینید
عزیزم دلایل زیادی دارهیه دلیلش اینه تمرین حجاب هستیکی بخاطر اینکه محو زیباییهات نباشی و حواست به خدا ...

تمیزی و اراستگی با عقل جور درمیاد ولی حجاب داشتن حین نماز  تو قران خدایی قید شده؟!

ولی مسلمونای تمام کشورا حجابشون یکسانهگردی صورت و مچ دستشون فقط مشخصهتو اون کشورا فقط اجباری در دین ...

پوشش تا حدودی برای زن مسلمون هس و واجبه ولی همین گردی صورت و مچ دست هیچ جا قران نیس 

اجبار دین تو ترکیه آره نیس ولی تو عربستان همه مسلمانند با حجابهای دلخواه 

منظورم بیکینی نیست 🤚تا حد موی سر و اینا 

تو قرآن حد حجاب مشخص نشده فقط آیه جلبابه این حجاب ایرانو آخوندا ساختن 🤣عربستان و ترکیه هم مسلمونن و ...

حجاب اختیاری وجود نداره اونی که حجاب نداره در دین ازادی داره و شناسنامه ایی بهش دین چسبوندن و خودش رهاست از اون دین.

پوشش تا حدودی برای زن مسلمون هس و واجبه ولی همین گردی صورت و مچ دست هیچ جا قران نیس اجبار دین تو ترک ...

من دیدم ایه اش رو یادم نیست سرچ کن سوال من سر نماز هست که چرا اونم برای ادم تنها

من دیدم ایه اش رو یادم نیست سرچ کن سوال من سر نماز هست که چرا اونم برای ادم تنها

ببین احکام هس. 

نمیتونی چرا بیاری باید بپذیری.. عین قوانین رانندگی.. 

شما برات شبه ایجاد شده بهتر از آدم کار درست سوال کنی بتونه قانعت کنه.. 

اینجا هم خودت  گیج تر میشی هم ممکنه بقیه هم دچار شبه بشن

فقط 10 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

سلام بچه ها هر کسی امضامو میبینه میشه برای شفای بابای سرطانیم دعا کنه. روزگار سختی داریم😞

ببین احکام هس. نمیتونی چرا بیاری باید بپذیری.. عین قوانین رانندگی.. شما برات شبه ایجاد شده بهتر از آ ...

اره واقعا اینجا هر چی ادم تاپیک کنه یا دعواست یا بیراهه 

حجاب اختیاری وجود نداره اونی که حجاب نداره در دین ازادی داره و شناسنامه ایی بهش دین چسبوندن و خودش ر ...

من پوششم امروزی‌ه آخوند پسند نیستش البته تا حد موی سر نه اینکه ناف و پام بیرون باشه 

نمازم میخونم خیلی ام معتقدم و پایبندم بدون اجبار کسی 

به خاطر مدل پوششم تو میای میگی اسلام رو تو شناسنامه چسبوندن بهت ؟ من دلایل خودمو دارم به کسی ربط نداره

تمیزی و اراستگی با عقل جور درمیاد ولی حجاب داشتن حین نماز تو قران خدایی قید شده؟!

فلسفه و حکمت همه احکام برای ما بیان نشده و آنچه بیان شده نیز به طور کامل به دست ما نرسیده است

برای وجوب «پوشش زن در حال نماز» از روایات معتبر استفاده می شود، مانند روایتی که از امام باقر (ع) نقل شده که اشاره دارند به اینکه زن باید در لباسی که او را بپوشاند، نماز بخواند. (وسائل ‏الشيعة/ج4/ص405و406)

آقایون به هیچ عنوان در تاپیکهام شرکت نکنید لایک و ریپلای هم نکنید.قطعا وقتی میگم لایک نکنید یعنی درخواست دوستی هم نفرستیدوقتی میگم به هیچ عنوان...منظورم این هست که اگر مذهبی هم هستید تاپیک های مذهبی من رو هم لایک نکنید و اگر تا امروز خیال کردید چون مذهبی هستید اجازه ی لایک دارید اشتباه فکر کردیدبنابراین لایک خود را پس بگیرید.ربطی به این نداره که من مذهبی هستم یا غیر مذهبی.ربطی به این نداره که قصدمزاحمت دارید یا نداریدبحث اینه که به امضای هم احترام بذاریم چون حتما علت هایی برای آن دارم...

بیشتر ببینید
اره واقعا اینجا هر چی ادم تاپیک کنه یا دعواست یا بیراهه

جواب هوش مصنوعی امیدوارم اندازه توانم تونسته باشم کمکت کنم

در نماز، حجاب به چند دلیل مهم رعایت می‌شود:

احترام به شعائر الهی: نماز عبادتی ویژه و ارتباط مستقیم با خداوند است. حجاب در نماز، نشان دهنده‌ی احترام و تواضع در برابر عظمت پروردگار و تقدس این عبادت است. پوشش مناسب، تمرکز و توجه درونی را در هنگام نماز افزایش می‌دهد و مانع از حواس‌پرتی می‌شود.

توجه به معنویت و خلوص نیت: حجاب در نماز، به ایجاد فضای معنوی‌تر و خالص‌تر در عبادت کمک می‌کند. با دوری از زینت آرایی و خودنمایی، فرد می‌تواند به تمرکز بیشتر و ارتباط عمیق‌تر با خداوند دست یابد.

حفظ وقار و حرمت: حجاب در نماز، وقار و حرمت عبادت را حفظ می‌کند و از هرگونه بی‌احترامی یا سبک‌شمردن این عمل معنوی جلوگیری می‌نماید.

پیروی از سنت پیامبر و اهل بیت: پیامبر اسلام (ص) و اهل بیت (ع) بر اهمیت حجاب در نماز تأکید کرده‌اند. پیروی از سنت آنها، از جمله وظایف و واجبات مسلمانان است.

جلوگیری از نگاه‌های نامحرم: اگرچه در خلوت شخصی نماز می‌گزارید، اما حفظ حجاب، نوعی عادت و تمرین برای حفظ حجاب در سایر مواقع و در حضور دیگران است. این امر به تربیت نفس و پرهیز از نگاه‌های نامحرم کمک می‌کند.

به طور خلاصه، حجاب در نماز فراتر از یک دستورالعمل ظاهری است و نقش مهمی در ایجاد فضای معنوی، حفظ وقار عبادت و تمرکز بر ارتباط با خداوند دارد

فقط 10 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

سلام بچه ها هر کسی امضامو میبینه میشه برای شفای بابای سرطانیم دعا کنه. روزگار سختی داریم😞

من پوششم امروزی‌ه آخوند پسند نیستش البته تا حد موی سر نه اینکه ناف و پام بیرون باشه نمازم میخونم خیل ...

حالت خوش نیست حرفای بیربط میزنی به کامنتام. خوشم نمیاد دروغ بزاری دهنم برات عقوبت داره خانوم. الک نمیشه گرفت دستت بگی اینجای اسلامو قبول دارم اونجاشو ندارم  خدا از حق خودش میکذره ولی حق الناس با منیه که دروغ میزاری دهنم میتونم نگذرم. شما بین خدا و خودت میدونی مسایل بینتون رو بسلامت