2777
2789
عنوان

مامانبزرگم با سنگ می‌تونه یچیزایی بگه😍😃جهت سرگرمی

| مشاهده متن کامل بحث + 8298 بازدید | 371 پست

توروخدا تورو هرکی میپرستی 

برای من سوال کن۵۰ تا آیت الکرسی میخونم برای مامانبزرگت 

بگو من امسال شهری که میخوام دانشگاه قبول میشم؟

کی ازدواج میکنم؟

به رفتن عادت کن!تموم میشه همه بودنا💔🍂🥀           کاربری دست دونفره❤️

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

میشه بهش بگی عزیزم ...لطفاً ..بگو مریم اسمشو موفق میشه به دیار تغییر بده 🥺 🫂 لطفا

میگه موفق میشی و اینکار هم خیلی خوبه چون اسم مریم خیلی سنگینه

تا سه سال بعداز تغییر اسمت زندگیت خیلی تغییر میکنه

درون قلبم هیچگونه انرژی برای تنفر از کسی ندارم و قلبم جایی برای چنین آلودگی های ندارد من یا دوستت خواهم داشت یا برایت آرزو میکنم که بهبود پیدا کنی✨

استاتر توروخدا بهش بگو من اقدام کنم برای بارداری یا نه اخه چند بار سقط داشتم و امیدی ندارم ولی همسرم اصرار داره اگر میشه ازش بپرس من دیگه تحمل سقط ندارم اسمم سمیرا

یه عده هم هستن کمپانیِ عقده وحقارتن اینارو باید ندید گرفت فقط به خاطر اعصاب و روان خودمون😏

منننن ازش بپرس امسال رتبه من بهتر میشه یا دختر عموم ؟ رتبم اونی که میخوام میشه ؟

میگه تفاوت آنچنانی نمیکنه باهم

ن اونی که میخوای نمیشه

درون قلبم هیچگونه انرژی برای تنفر از کسی ندارم و قلبم جایی برای چنین آلودگی های ندارد من یا دوستت خواهم داشت یا برایت آرزو میکنم که بهبود پیدا کنی✨

میگه موفق میشی و اینکار هم خیلی خوبه چون اسم مریم خیلی سنگینهتا سه سال بعداز تغییر اسمت زندگیت خیلی ...

منم بگو همون اول سوالمو پرسیدم🥲 چه شغلی خواهم داشت

مشکل کارهای ما اینه که برای رضای همه کار می‌کنیم، جز خدا..✨️🌾
میگه تفاوت آنچنانی نمیکنه باهمن اونی که میخوای نمیشه

استاتر پست قبلیمو ببین سوال من خیلی مهمه😔😔😔😔😡

یه عده هم هستن کمپانیِ عقده وحقارتن اینارو باید ندید گرفت فقط به خاطر اعصاب و روان خودمون😏