2777
2789

یکی ازین بچه خوشگلا اینستا یه عکسشو انیمه کردم فرستادم تشکر کرد و خوشش اومد‌. بعد گفت میشه چند تا دیگه برام بسازید گفتما اره حتما. بعد گفت تلگرامتونو پس بدید عکسارو بدم. بعدش ... 😐

اگه دنبال عشق و توجهی، اگه دنبال یه رابطه خوبی......... اول با خودت وارد رابطه عاشقانه شو. خودتو بغل کن، به خودت اهمیت بده، برا خودت کادو بگیر، خودتو سورپرایز کن، خودتو دوست داشته باش ❤️ راز اینه: اول باید خودت عاشق خودت بشی ❤️😊❤️
بیشتر ببینید

چرا کامل نمیگید

تو زندگیتون تک بعدی نباشید؛ درس بخونید ولی کنارش یه مهارتم یاد بگیرید.کار کنید ولی کنارش حتما سفر هم برید.پس انداز کنید ولی کنارش به استایلتون برسید.رابطه عاشقانه داشته باشید ولی خودتونو وقف نکنید.خانواده‌تون رو دوست داشته باشید ولی از علایقِ خودتون بخاطر احترام به خانواده نگذرید.   یهو به خودتون میایید می‌بینید هیچی ازتون نمونده جزهمون  بُعد از زندگیتون که خودتونو واسش وقف کردین
بیشتر ببینید

خب

رایگان؟

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم سردفتر آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی، ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️ تو اگر دغدغه ات مردم شام و یمن است  من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🙃   (🦁🔥)

بیشتر ببینید

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

حالا همه بگیدد خب😐😐😐

😍✨دخترکوردم .میل به زندگی دارم🍩عشقم همسرمههههه💛💛 دلم برای سقز تنگ شده😭دیااارم 🍬🍬🍬تاپیکامو دنبال کنید 😁  تاپیک هایی که برای استاد زبانم میذارم رو نگاه کنید  و استفاده کنید .قطعا موفق میشید🍸من مدیونشونم .با این شرایط اقتصادی بد  به من کمک کرد به خودم بیام😊🌹امید هست
بیشتر ببینید

حالا ساعت سه نصفه شب بود منم اصن اون ساعت جواب کسیو نمیدم ولی جواب اینو دادم. اومد عکسارو فرستاد طول کشید. بعد گفت خوابیدین؟ من باز جواب دادم ک باشه میسازم و فقط محدودیت داره سایت و طول ممکنه بکشه. دیگ اون افلاین شده بود

اگه دنبال عشق و توجهی، اگه دنبال یه رابطه خوبی......... اول با خودت وارد رابطه عاشقانه شو. خودتو بغل کن، به خودت اهمیت بده، برا خودت کادو بگیر، خودتو سورپرایز کن، خودتو دوست داشته باش ❤️ راز اینه: اول باید خودت عاشق خودت بشی ❤️😊❤️
بیشتر ببینید

چرا همه رو ی جا نمیگی😐

عزیزان میشه برای حاجت دلم دعا کنین صلوات بفرستین؟انشاالله خدا حق رو به حق دار برسونه❤️ از اون دعاهایی که از ته دله میخوام. که محتاجم❤️🤣سلامتی سه کس: غلام و مینا و اقدس🤣✨️کآر‌ِمن‌عِشق‌َست‌ُو‌کآر‌ِچشم‌ِتوُخانه‌ِخَرابي‌ست✨️💕صلوات برای امام زمانم💕🌿میشه برای پدرم فاتحه بخونین 🌿            ⭐️بزرگترین توهین به یک انسان انکار رنج اوست⭐️ 

بیشتر ببینید

بعد من همون نصفه شب وقت گذاشتم ساختم. فرداش پاشدم از خاب زود عکسای اینو دادم. 

بیشتر ببینید