2777
2789
عنوان

به راهنمایی شما عزیزان احتیاج دارم

129 بازدید | 18 پست

سلام با راهنمایی های شما عزیزان در رابطه با کار در خانه و در امد زایی در خانه گل سر و تل های نمدی رو درست کردم اما متاسفانه نمیتونم اونارو به فروش برسونم و اینکه کانال و پیج اینستا هم  داره ک کارهامو به نمایش بزارم البته هیچ کمکی به من نکرد شما چه پیشنهاد میکنید برای بازار یابی؟

چرا کانال و پیج کمک نکرد؟

به شدت محتاج دعاهاتون هستم دوستون دارم فراموشم نکنین😊فعلا خداحافظتون❤🖤🖤🖤السّلام علی الحسین و علی علیّ ابن الحسین و علی اولاد الحسین و علی اصحاب الحسین🖤🖤🖤هنوز جوونی پس خوش بگذرون😈زندگی طولانیه پس لذت ببر😈همه اینکارو میکنن پس افراطی فک نکن😈تو خیلی گناهکاری پس به گناهات ادامه بده😈سخنانی از شیطان😕..........  یکی از اصلی ترین حقوق من به عنوان یک زنو به عنوان یک انسان حضور توام با آرامش و احترام در جامعه است پس با افتخار مینویسم: من حجاب را دوست دارم...                                      حالا که امضامو خوندین اینم جایزتون😊کاربریم سخته میتونین صدام کنین فرنوووووش😊 اگر قصد سقط دارین قبلش مستند فریاد خاموش  رو ببینید.
بیشتر ببینید

بعضی از کاراتونو در آرایشگاه ها بفروشین

به شدت محتاج دعاهاتون هستم دوستون دارم فراموشم نکنین😊فعلا خداحافظتون❤🖤🖤🖤السّلام علی الحسین و علی علیّ ابن الحسین و علی اولاد الحسین و علی اصحاب الحسین🖤🖤🖤هنوز جوونی پس خوش بگذرون😈زندگی طولانیه پس لذت ببر😈همه اینکارو میکنن پس افراطی فک نکن😈تو خیلی گناهکاری پس به گناهات ادامه بده😈سخنانی از شیطان😕..........  یکی از اصلی ترین حقوق من به عنوان یک زنو به عنوان یک انسان حضور توام با آرامش و احترام در جامعه است پس با افتخار مینویسم: من حجاب را دوست دارم...                                      حالا که امضامو خوندین اینم جایزتون😊کاربریم سخته میتونین صدام کنین فرنوووووش😊 اگر قصد سقط دارین قبلش مستند فریاد خاموش  رو ببینید.
بیشتر ببینید

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

فقط کارام دیده میشن هیچ سفارشی دریافت نکردم

قیمت میدین؟تخفیف میذارین؟هزینه ارسال کم چی؟

بیشتر ببینید

میتونی ببری آرایشگاه‌ها، باشگاه‌ها، کلا جاهایی که خانم‌ها زیاد رفت و آمد داشته باشن. توی تهران ، توی ایستگاه‌های مترو میشه یه میز اجاره کرد و کارها رو فروخت. ببین توی شهر شما کجاها میشه این کارو کرد. 

اگر به دنبال آن یک نفری هستید که زندگی شما را تغییر دهد ... نگاهی به آینه بیندازید...    تمام رموز قانون جذب    
میتونی ببری آرایشگاه‌ها، باشگاه‌ها، کلا جاهایی که خانم‌ها زیاد رفت و آمد داشته باشن. توی تهران ، توی ...

ارایشگاه تصمیم دارم ببرم جایی ک زندگی میکنم از مترو خبری نیس

از 2 هزار کار داریم تا ۲۰ هزار قیمت کارامونم خیلی مناسب و ارزونه نصبت به جاهای دیگه

خب عزیزم ببین یکم کاراتو خاص کن مثلا ست درست بکن از کش مو و تل و گیره و هر چیز دیگه ای میتونی پکشون بکن قیمت هر کدوم جدارو بذار باهم دیگه یه تخفیف بده با مثلا جعبه کادویی اشانتیون تعداد ویزیت هر پست هم باید خیلی بالا باشه اگر فالوورات کمه یه هزینه ایم واسه تبلیغ کنار بذار که بدی به کانالای پرمخاطب واست تبلیغ کنن 

بیشتر ببینید