2777
2789

سلام من قرار برم باشگاه کار کنم برای پرداخت شهریه اینا چون بچم‌کوچیک‌ میتونم ببرمش قبول کردم منتها اینا حقوق کم‌میدن اما گفتن بیا صحبت کنیم .‌پایه الان ده تومن با حق بن مسکن و بقیه چیزا چند میشه 

مامان دلم برات خیییییلی تنگه جای خالیت با هیچ کس پر نمیشه 

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

روزی چندساعت

والله گفتن از هشت صبح تا شش غروی اما می‌خوام بگم یا از ساعت صبح کم کنن اگه کلاس صبح ندارن یا از ساعت غروب بشه هشت ساعت

والله گفتن از هشت صبح تا شش غروی اما می‌خوام بگم یا از ساعت صبح کم کنن اگه کلاس صبح ندارن یا از ساعت ...

۱۰ ساعت ۱۰ تومن کمه

اگه ساعتشو کم کنن همین اندازه بدن خوبه

از ۸ صبح بچتو ببری هلاک میشه که

اینکه میتونی بچه ات رو ببری خیلی جلوتری ...پس نشین دو دوتا کن ..خیلی خوبه که قبول کردن ...الان موقعی ...

آخه محیط باشگاه فسقلی نیست که جای بزرگیه اینجام تقریبا روستا جمعیت کمه سالن فوتسال داره و ورزشهای هوازی و رزمی اینجور چیزا

اونا کلی پرسنل دارن قوانین کار ساعت کارکار تو باشگاه نشنیدم بن داشته باشهمثل منشی گری فروشندگی

ببین بن دیگه مثل قدیم نیست که

یه کارت هدیه یه تومنی میده بهش که فقط باید بره فروشگاه خاص مثل افق کوروش خرید کنه

اونا کلی پرسنل دارن قوانین کار ساعت کارکار تو باشگاه نشنیدم بن داشته باشهمثل منشی گری فروشندگی

خوب چند تومن بدن خوبه به نظرت

۱۰ ساعت ۱۰ تومن کمهاگه ساعتشو کم کنن همین اندازه بدن خوبهاز ۸ صبح بچتو ببری هلاک میشه که

چند ساعت خوبه 

خوبی ای چه روحیه ای میگیری به به روزای تولدتم شاگردا برات تولد میگیرن تو باشگاه.کدوم رشته ورزشی

رشته‌منشی گری