2777
2789

24 سالمه

13 سالم بود شوهرم دادن 

از یه خانواده ای میام که اگه ازدواجم نکرده بودم بیشتر از سیکل نمیزاشتن بخونم کلا از اینان که زن فقط باید شوهر کنه و بچه بیاره بزرگ کنه و بیرون نره درس نخونه کار نکنه مطیع شوهر باشه و تعصبی شدید و اینا......

منم سنم کم بود حالیم نبود الان 3 تا بچه دارم 

ولی از همون موقع که از درس برم گردوندن رو دلم موند همیشه توی این 11 سال دلم میخواست درسم رو یه جوری ادامه بدم همون موقع که ازدواج کردم میخواستم حداقل امتحان نهایی هفتم رو بدم اصلا نذاشت 

هر چی توی این چند سال سعی کردم به هیچ عنوان راضی نمیشه

عقایدش مثل خانواده خودمه 

سیکل طرح جامع یکی از آشناهامون برام اوکی کرد چند سال پیش به نظرتون با این خانواده ای که دارم و هیچوقت دیگه نمی‌خوام برگردم پیششون چون نسبت به اونا همین شوهرم بهتره 

برم بزرگسالان راه دور درس بخونم و فقط واسه امتحانات برم حداقل دیپلم بگیرم تا بعد یا بیخیال بشم کلا؟؟‍

لطفاً جواب بدید دوستان برام مهمه

اینم بگم بچه هامو موقع امتحان نمیتونم پیش کسی بزارم به نظرتون چند روزه مثلاً امتحانات ؟؟

ببخشید طولانی شد🙏

ببین درس خوندن کم کمش باید رضایت همسرت رو داشته باشی ، همراهت کنه ، بخوای قایمکی بخونی اصلا نمیشه ! 

نظرات من خارج از زندگی شخصی شماست ، پس هر جور که خودتون میدونید توی زندگیتون انجامش بدین ❕️🌱

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

الهی بگردم برات

بنظرم میتونی موفق شی

اگر حمایت شوهرت باشه ولی خیلی راحت تره.باهاش حرف بزن بگو برای آینده بچه هامون یه مامان باسواد خیلی مهمه 

کمک م کن بتونم مامان باسوادی باشم. 

ببین چی میگه

معمولا بازه امتحانات حدودا یه ماه طول میکشه

بسته به تعداد کتاب‌ها و مقدار فرجه‌های بینشون تقریبا یه ماه میشه

ولی خب الان انکاری چندین سال گذشته شاید نظرش کمی تغییر کرده باشه مشکلی با حداقل دیپلم گرفتنت نداشته باشه

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم
بیشتر ببینید
نمی‌دونم حداقل یه جوری راضیش کن دیپلمتو بگیری بگو غیر حضوری میخونم میرم فقط امتحان میدم

هزار بار گفتم ولی اصلا هیچی نمی آره حتی دیشب گفتم میخوام خیاطیم رو ادامه بدم تابستان که دخترمون تعطیل شد مثلاً هفته ای دو روز دو ساعت هر روزی که تو بگی برم کلاس خیاطی گفت اصلا تا 10 سال دیگم نمیزارم

توی این سالها طرز فکر همسرت تغییری نکرده که بازتر فکر کنه ؟ اگر بتونی با حرف راضیش کنی بهتره و این که به این فکر کن اگر بفهمه چه تبعاتی داره با توجه به این که خونه شوهرت برات بهتره معلومه توی فرهنگ بسته ای داری زندگی مبکنی یهو همین ارامشتو هم از دست ندی برات ماجرا بشه . درس خوبه و حق داری ولی ببین چیز مهم تری براش از دست نره . به نظرم ریز ریز راضیش کن یه قطره اب همین جور قطره قطره به سنگ هم بخوره بالاخره روش یه اثری ایجاد میشه 

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚

اگه دایم استرس اینو داشته باشی نکنه یه وقت بفهمه که هیچی از درس یاد نمیگیری

نگران فردایت نباش..  خدای دیروز وامروز خدای فرداهم هست. اگر تو اولین بار بندگی میکنی او قرن هاست خدایی میکند. 🌷