2777
2789

وای الان پاشدم خودم و تو ایینه نگاه کردم دیدم چشم راستم کلا باز نمیشه 😭😭 دندون درد داشتم دیشب الان فک کنم عفونت کرده کلا طرف راستم ورم زیاد کرده  اب نمک قره قره کردم چندبار الان اینجوری شده تب و لرزهم دارم ببخشید اینجوری میگم  و ا ژنم هم میسوزه فک کنم عفونت کل بدنمو گرفته😭😭😭

مامان پسر اینده 😍😍😍 خدایا من حاجتمو از تو میخوام .لطفا هرکی امضامو دید دعاکنه پسر باردارشم

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

باردارم هستم تب و لرز شدید دارم 😭😭😭😭شوهرم خونه نیست بخدا مرگ ذو به چشای خودم دارم میبینم

مامان پسر اینده 😍😍😍 خدایا من حاجتمو از تو میخوام .لطفا هرکی امضامو دید دعاکنه پسر باردارشم

باردارم هستم تب و لرز شدید دارم 😭😭😭😭شوهرم خونه نیست بخدا مرگ ذو به چشای خودم دارم میبینم

عزیزم چون بارداری باید بیشتر مراقب باشی عفونت تو بارداری خوب نیستش

فقط 8 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم
عزیزم چون بارداری باید بیشتر مراقب باشی عفونت تو بارداری خوب نیستش

خب چیکار کنم کل بدنم درد داره بنظرت مال عفونته یا سرما خوردم

خب چیکار کنم کل بدنم درد داره بنظرت مال عفونته یا سرما خوردم

نمیدونم عزیز اگر نمیتونی دکتر بری حداقل برو خانه بهداشت که نزدیکتون هم هستش و تنهایی هم میتونی بری

فقط 8 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم