2777
2789
عنوان

شوهر خیانتکارم پیام داد

1479 بازدید | 98 پست

دو روزه پیام میده چخبر کجایی منم نوشتم سلامتی فلان جا یا سلامتی خونه

دیگ هیچی نگفتم نمیگم تو کجایی یا چیکار میکنی اما میگم کاش همون دو کلمه هم جوابش نمیدادم

میخوام از امروز ی مدت جوابش ندم امروز اومد چند تیکه وسایلاش برد رفت گفت میرم تا وقتی خودت بگی بیا خونه

چیکار کنم

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

چجور خیانتی؟

تاپیک قبلیم نوشتم 

خلاصه بگم ک ی شب نیومد خونه گوشیش خاموش باحالت وحشتناک مستی اومد و اسم منو اشتباهی اسم زنی ک پارسال فهمیدم بهم خیانت میکنه رو صدا زد

😔میگ ی آقایی بهم ی سیگار دارویی داده دیگ هیچی یادم نیس بیدار شدم تو خونه خالی ‌ک هیچکی نبوده جز ی آقا 

کتکش هم زده بودن نمیدونم چرا

ببین گلم من نه میدونم چه خیانتی دیدی و درچه حدی اینو بدون تااخر عمر همیشه مثل یه سایه یا طناب دار همراهته هیچوقت نمیتونی فراموش کنی ایشالله برای شما سوتفاهم باشه نه خیانت واقعا ادمو روانی میکنه 

ببین گلم من نه میدونم چه خیانتی دیدی و درچه حدی اینو بدون تااخر عمر همیشه مثل یه سایه یا طناب دار هم ...

عزیزدلم اینجا خیلیییی کوتاه یکم بالاتر نوشتم لطفا بخون اما کاملش تاپیک قبلم هست

تاپیک قبلیم نوشتم خلاصه بگم ک ی شب نیومد خونه گوشیش خاموش باحالت وحشتناک مستی اومد و اسم منو اشتباهی ...

الهیییی عزیزم

حالا مطمئنی خیانت کرده

خودشم قبول کرده؟

ونک زندگی میکنم. تامام
یعنی طلاق بگیرم؟خلاصه اش همینجا نوشتم خیلی کوتاه گفتم اما تو تاپیک قبلیم هست

اگه شرایطشو داری و در حد جنسی بوده اره من خودم شرایط داشتم یه ساعتم نمیموندم ولی مجبورم تحمل کنم تقاصشو با روح و روانم بدم

الهیییی عزیزمحالا مطمئنی خیانت کردهخودشم قبول کرده؟

نه اصلا گردن نمیگیره میگه سو تفاهم هست 

۱ میگه مست بودم سیگار دارویی یه پسر بهم داده

۲هیچی یادم نمیاد تا بیدار شدم خونه خالی و فقط ی آقا بوده 

۳کتک خورده بود

۴اسم منو اشتباه صدا زد چندبااار گفت سارا

۵تو گوشیش یکی پیام داده بود همون موقه نون و بستنی بگیرم میخوای 

اگه شرایطشو داری و در حد جنسی بوده اره من خودم شرایط داشتم یه ساعتم نمیموندم ولی مجبورم تحمل کنم تقا ...

خیلی خیلی سخته هم موندن هم جدایی

اخه میگ وقتی بیدار شدم تو ی خونه ای بودم ک کسی نبوده جز یه آقا و نمیشناختمش یعنییی چی