2777
2789
عنوان

به نظرتون باید جدا بشم

1385 بازدید | 67 پست

سلام  دوستان  من چندماهه عقد کردم، تا وارد خونش شدم یعنی یه هفته بعد عقد سر یه موضوعی بهم گفت مگه کوری ، بعدشم در ماشینو محکم بستم گفت نفهمی نمیفهمی، یه بار تشت آب رو گذاشته بود حموم آب پر شه من رفتم قبل اینکه سرازیر شه ، ابو بستم اومد کلی توهین کرد شعور نداری و...، از مسافرت برگشتم گفت من حوصله ندارم بیام دنبالت برو خونه مامانت همیشه منو از خونه دک میکنه یه بار بدون خبر خودم زنگ زده بود بیان دنبالم ، گفته بود مثلا من خودم گفتم بیان دنبالم  خودم دوست داشتم  برم خلاصه از مسافرت  برگشتم دستشو گرفتم گفت دستمو نگیردستات سرده ببند دهنتو هولم داد،از سرکار کلی خوراکی میاره مثلا میبره واسه برادرزاده اش ، هز من قائم میکنه، هرروز  میره به خواهرش سر میزنه ، به من نه ، کلی پول به خواهرش میده ،به منم میده،  ولی خب نمیشه پول خرج خواهرش کنه ،خیلی دست  و دل بازه، حالا با این تعریف ها باید طلاق بگیرم؟و چیزای دیگه هم هست 

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

نخوندم ولی تعجب میکنم که چرا مردم ما باید راجب این مسئله اساسی تو سایت نظرخواهی کنن!!

نَ همتا جون هستم و نَ ۲۲ سالمه😁   این کاربری سابق یکی از دوستانم بوده که به من واگذار شده😇   یه بیوگرافی کوشولو از خودم یک عدد دختر مهربون☺ منطقی📚  پرانرژی😍💪 چشم درشت و قهوه ای ابرو کمون ماه پیشونی قد بلند🙃 اینجانب دارای یک عدد همسر میباشد💍🫦🫀درخواست از جانب هر مذکری ممنوع🤡 رسالت من باشگاه رفتنه😎  سعی من براینه که لبخند از رو لبم کنار نره چون معتقدم لبخند من نه تنها به خودم حتی به اطرافیان هم انگیزه و نشاط میده❤

بیشتر ببینید

نشستی شمردی چهار تارفتار که مشخص نیست در چه شرایطی رخ داده ما نمی‌تونیم نظر بدیم باید کل داستانت برای یک فرد بالغ و عاقل مثل مشاور بگی و صحبت طرفین بشنوه

❤️مادَر❤️๑⁠˙⁠❥⁠˙بَرگِ زَردی با سِماجَت شاخه را چَسبیده بود،دَست های خویش و دامان تواَم آمد به یا⁦๑⁠˙⁠❥د
اخلاقای خوبش چیه؟

خیلی دست و دلبازی ۵۰۰ میلیون طلا واسم خرید ، خیلی دلش صافه  به بچه ها سرچهار راه کمک میکنه ،چندتا از وسایل  خونه رو به انتخاب  خانوادش  خرید ، فهمید  بهم برخورد،  دیکه جرات نکرد اینکار  رو کنه 

خیلی دست و دلبازی ۵۰۰ میلیون طلا واسم خرید ، خیلی دلش صافه به بچه ها سرچهار راه کمک میکنه ،چندتا از ...

طلاق نگیر، مشکلاتتو بهش بگو، یکم بیشتربه خودت برس ومهربون باش ببین عوض میشه یانه، غرغرو نباش جلوش. خلاصه یکباربه زندگیت فرصت بده که بعدهاپشیمون نشی، اگه نشد جداشو

توزندگیم انقدر وجود خدارو حس کردم که حدنداره، خدایاشکرت 💙