2777
2789
عنوان

خانم ویکتوریا گرل حقیر واقعی تویی

5499 بازدید | 189 پست

حقیر واقعی تویی عزیزم که تو تاپیک های بقیه سرک میکشی آره گلم پدر من منو دوست نداشت اما من خودم رو در اختیار جنس مخالف قرار ندادم و واسه هر کس و ناکسی خودم و به پول نفروختم آره من پدرم تحقیرم کرد اما بزرگی و شرافت و خودم و کسای دیگه یاد گرفتم آره من پدرم دوستم نداشت اما یاد گرفتم چجوری قوی باشک و رو به روی همه دنیا بجنگم پس تو خودت رو اصلا با من تو کفه ی یه ترامپ نزار دخترایی مثل من با ارزش و اصیل اما امثال تو حقیر و خود فروخته ان امیدوارم کارهای حرفت و پس ندی

تو منو به این واسطه تحقیر کردی اما منتظر کارهای سختی باش من آدما رو میبخشم تو هم بخشیدم اما خدا اونقدرا هم بخشنده نیست که از حق بنده هاش بگذره

از طایفه نوریم، ما تیره نمیمانیم.  آواز غم دل را با قهقهه میخوانیم.      اگر هزاران بار دیگر به دنیا بییام ،هزاران بار دیگر و با هزاران زخم از پا در آیم ، و هزاران حق انتخاب داشته باشم ،اگر از من بپرسند عشق یعنی چه هزاران بار فریاد خواهم کشید وطن.     به قول عزیز قلبم انسان بدون آزادی هیچی نیس❤❤
بیشتر ببینید

@ویکتوریا_گرل    

از طایفه نوریم، ما تیره نمیمانیم.  آواز غم دل را با قهقهه میخوانیم.      اگر هزاران بار دیگر به دنیا بییام ،هزاران بار دیگر و با هزاران زخم از پا در آیم ، و هزاران حق انتخاب داشته باشم ،اگر از من بپرسند عشق یعنی چه هزاران بار فریاد خواهم کشید وطن.     به قول عزیز قلبم انسان بدون آزادی هیچی نیس❤❤
بیشتر ببینید

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

با درد های همدیگه شوخی نکنید

Patient you stayed by my side for years. I know, I owe you more than I have,,Given the words that will make you leave; there's nothing left here, no one to save. And I, only share this hopeless devotion; Passing the hours as if they were days. And I won't breathe until it's over; No turning back here, no final escape

بیشتر ببینید

عزیزم تاپیکای اولش رو من دیدم زده بود حس میکنم با ازدواج دارم به همه آرزوهام میرسم به نظرت همچین آدمی ارزش تاپیک زدن داشت؟

یه بار تو یه مجلسی یه گوشه نشسته بودم و حوصلم سررفته بود یه خانم انرژی مثبتی  اومد پیشم و بدون مقدمه بهم گفت چه دختر خوشگلی چه صورت قشنگی و رفت اون جمله یه حس مثبت و رنگی رنگی بهم القا کرد که توطول بیست سال زندگیم تاحالا نچشیده بودمش و هنوزم وقتی بهش فکر میکنم قلبم اکلیلی میشه وهمون چند تا کلمه معمولی منو اون شب تبدیل کرد به یه دختر پرانرژی و شاد.از اون شب به بعد تصمیم گرفتم منم همین حس مثبتو به اطرافیانم بدم و خجالت و تکبرو بزارم کنار و هرکسی که در نظرم یه نکته مثبت داشته باشه بهش یادآوری کنم و بگم که چقدر خاصش کرده شاید تونستم منم همین حس نابو بهش بدم😍❤️
بیشتر ببینید
با درد های همدیگه شوخی نکنید

اون با درد من شوخی کردم به خاطر تاپیک قبلیم بهم گفت حقیر و ناچیز

بیشتر ببینید

فقط اینو بهت بگم که چرخ گردون روزگار خیلی غیر قابل پیش بینیه. با این اوضاعی که برامون ساختن کم کم هممون رو به خود فروشی میریم

به نام خدایی که ما رو بنده خطاب نکرد بلکه فرزند خودش خطاب کرد.✝

قسمتی از امضاشون نوشتن 

زن بد از مرد بد، بدتره 

اینهمه نفرت از کجا میاد؟

چیزی که بد و اخ و پیفه برای هر دو جنسه

تر و ترین معنی نداره اینجا!

نام کاربری من نام کارتون مورد علاقه بچگیم هست.آدما حتی اگه بخوان هم نمیتونن نسبت به هم بی تفاوت باشن.                  همه عمر برندارم سر از این خمار مستی/که هنوز من نبودم که تو در دلم نشستی                                                                                صبر میکنم تا صبرم تمام شود، صبر میکنم تا خدای مهربان به من اجازه‌ی انجام کارم را بدهد، صبر میکنم تا از صبرم کوه ها آب شوند، صبر میکنم تا صبر بداند من بر چیزی تلخ تر از صبر، صبر کرده ام

بیشتر ببینید
عزیزم تاپیکای اولش رو من دیدم زده بود حس میکنم با ازدواج دارم به همه آرزوهام میرسم به نظرت همچین آدم ...

نه عزیزم ارزش هیچی رو نداره فقط خواستم بدونه ما هم زبون داریم بلدیم از خودمون دفاع کنیم اگه چیزی نمیگیم به خاطر شخصیتمونه

بیشتر ببینید

تو به خاطر اینکه شوهر پولداری کردم منو تحقیر کردی منم یادت آوردم که حتی پدرت تورو دوست نداره مشخصه حسابی هم بهت بر خورده دمم گرم 

مذهبی ها فکر میکنن خدا فقط برای اوناست مثلا اون زن میلیارد خیر که میلیون ها بچه رو از فقر و گرسنگی نجات داده اما بی حجابه و دستش ناخن داره بنده بد خداست و قراره بره جهنم اما اونی که رعایت میکنه با کدوم پا بره دستشویی و به اسم امر و نهی دخالت کنه در زندگی مردم بنده خوب خداست و خدا برای اونه در حالی که اون میلیارد و خیر و موفق و بور و زیبا این تفریح در نی نی سایت……به عنوان کسی که بابام وکیله و مامانم یه مدت روانشناس بود میگم بهتون :من خیلی چیزا دیدم و خیلی چیزا شنیدم که اگه بهتون تعریف کنم پشمی براتون نمیمونه و از همه اینا یه نتیجه گرفتم به هیچ انسانی به هیچ عنوان اعتماد نکنید❌❌❌خصوصا به بعضی از نرا و مردا اگه با کسی هستید که فکر میکنید عین شیر مادر پاکه مظلومه خیانت کار نیست آدم خوبیه و…امضای من یادت باشه البته مرد و زن نداره زن بد از مرد بد بدتره من خیلی شبا بابام اومده یه چیزایی از پرونده ها دادگاهها گفته که متوجه شدم آدما شدید ترین ضربه هارو از آدمایی میخورن که یه روز بهش خیلی اعتماد داشتن و میگفتن نه بابا اون اینکار و انجام نمیده من به خاطر خودت میگم وگرنه تو اعتماد کنی بعد شکست بخوری به هیچ جای هیچ کس نیست 

بیشتر ببینید