2777
2789
عنوان

من واقعا استرس دانشگاهو دارم

334 بازدید | 39 پست

اخرین جلسه قبل عید من سر یه کلاسی حاضر نشدم

شب قبلشم علتشو به استاد گفته بودم

بچه ها تعریف میکردن از اون روز که استاد خیلی توبیخت کردو گفت که چه بهانه های مسخره ای برای غیبت کردن میارن یه سریا

همین استاد یه بار سر کلاس یه سوال درسی پرسید و جواب که دادم گفت مشخصه اصلا نبودی تو کلاس( خیلی سخت گیر و منضبطه)

اون روز که نبودم یه تکلیف هم داد برا تعطیلات که با توصیح دوستام متوجهش نشدم که چطوریه و نمیدونم قراره اون روز چه برخوردی داشته باهام😫

یه کلاس قصه گویی با تقلید صدا هم داریم که هر نفر باید بره جلو قصه بگه🥴

فردا هم  برای طراحی بازی تربیت بدنی تکلیف داریم که چیزی به ذهنم نرسید بنویسم

خدا این ترمو بخیر کنه🤧

مگه مدرسست؟ما میگیم استادمون سختگیرن نگو فرشتن😂

یه بار تو یه مجلسی یه گوشه نشسته بودم و حوصلم سررفته بود یه خانم انرژی مثبتی  اومد پیشم و بدون مقدمه بهم گفت چه دختر خوشگلی چه صورت قشنگی و رفت اون جمله یه حس مثبت و رنگی رنگی بهم القا کرد که توطول بیست سال زندگیم تاحالا نچشیده بودمش و هنوزم وقتی بهش فکر میکنم قلبم اکلیلی میشه وهمون چند تا کلمه معمولی منو اون شب تبدیل کرد به یه دختر پرانرژی و شاد.از اون شب به بعد تصمیم گرفتم منم همین حس مثبتو به اطرافیانم بدم و خجالت و تکبرو بزارم کنار و هرکسی که در نظرم یه نکته مثبت داشته باشه بهش یادآوری کنم و بگم که چقدر خاصش کرده شاید تونستم منم همین حس نابو بهش بدم😍❤️
بیشتر ببینید

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

برای منم پاورپوینت و ارائه میخوان همشون هیچکاری نکردم

سوگَند بِه نامَت کِه تو آرام مَنی😌!زیرِ رَگبارِ زَمانِه تو فَقَط یارِ مَنی🫀🫂! تیکر بارداری نیست تیکر رسیدن به عشقمه

نهایتا میفتی

اصلا استرس نداشته باش

همیشه اینجور وقتا بدترین حالتو در نظر بگیر، میبینی اونقدرام بد نیست

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی
بیشتر ببینید
مگه مدرسست؟ما میگیم استادمون سختگیرن نگو فرشتن😂

متاسفانه بچه های ما انگار تو همون مدرسه موندن یه سریاشون بعد از ۴ترم🥴

این استادم اولین استادیه که انقدر سخت گیرو استرس اوره🤧

اون روز که نبودم یه تکلیف هم داد برا تعطیلات که با توصیح دوستام متوجهش نشدم که چطوریه و نمیدونم قرار ...

عیب نداره یجوری رفتار کن انگار به هیچ جات نمیگیری حرفاشو اونوقت جلو دانشجوها ضایع نمیشی 😂

آها

عیب نداره یجوری رفتار کن انگار به هیچ جات نمیگیری حرفاشو اونوقت جلو دانشجوها ضایع نمیشی 😂

اخه حیفه به خاطر استادش یه درسو بیفتم عقب بیفتم

لج میفته با ادم میندازه

امتحان ترمم نداره و گفته نمره رو با همین فعالیتای طول ترم میده🤧

اخه حیفه به خاطر استادش یه درسو بیفتم عقب بیفتملج میفته با ادم میندازهامتحان ترمم نداره و گفته نمره ...

منم میگم که ، عادی رفتار کن انگار اصلا ناراحت نشدی کلا جدیش نگیر جلو بچه ها ، بعد بیا نینی سایت زار بزن دلداریت بدیم 😂😭

هر سوالی داری بپرس باور کن اون اصلا بین گرفتاری ها و مشغله هاش یادش نمیمونه کی چی گفت 

آها

نهایتا میفتیاصلا استرس نداشته باشهمیشه اینجور وقتا بدترین حالتو در نظر بگیر، میبینی اونقدرام بد نیست

اینجا فرهنگیانه

کمتر کسی درسیو اونم تو ابتدایی میفته🥴

جدا از بحث حیثتیش اصلا نمیدونم چطوری میشه دوباره این درسو برداشت

استادشم احتمالا بازم همین باشه🤦‍♀️

چقد حقوق میگیری

بستگی به اداره محل خدمت و کلی شرایط دیگه داره

من الان ۹ میگیرم

ولی اگه درصدم تو سامانه درست بشه( کسریات ۴۵ درصدیم بشه ۲۵ درصد) ۶۵۰۰ برا منه

بقیش بدهیه که باید پسش بدم به دانشگاه