2777
2789

قبلا تاپیک زدم دلم میخواد معرف ازدواج باشم💃

شوخی شوخی جدی شد

دوستم ۳۴سالشه یه دختر واقعا بینظیر وخانوم ولی خب توی جامعه زیاد نمیره که دیده بشه..

یکی از همسایه هامون برای پسرش دنبال زن میگرده....اونم ۳۴سالشه .

ولی ی مشکلی این وسط بود خیلیی عمیق بود ولی نمیشه بگم..

ولی خب دلمو زدم ب دریا و طی عملیاتی اینارو بهم نشون دادم...

ولی یادم میاد دختر خالم روزی صدبار ب معرف ازدواجشش فحش میداد ومیگفت کاش مریضی بگیری!!!ولی خب برام مهم نیست...من فقط می بینم اینا بهم میخورن وبقیش باخودشونه وبارها ب دوستم گفتم ازاالان ببعدش ومدیریتش باخودته😕

♥️🌱

اشتباه ترین کار ممکن

خوب بشه نمیگن تو کردی.بد بشه با اون سابقه دختر خالت باز تو رو فحش‌مبده

آریایی🦁 https://abzarek.ir/service-p/msg/2013993                                                        ناشناسم                    من شک دارم به شادیای شما 🗣               اگ از کشمش تو غذا و شکر رو حلیم  خوشت میاد   ناموسا ریپ نزن اصلا نمیخوام باهات حرف بزنم مرسی

بیشتر ببینید

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

اشتباه کردی 

تو زندگیشون یه روز به چاله بیفتن هم تورو یاد میکنن 

🟠🟡🔴📢کامنت من ، نظر من برای استارتره ،باهام مخالفی ریپلای نکن چون اینجا کسیو ندیدم با حرفای یکی دیگه متحول شده باشه   📢🟠🟡🔵

تازه مشکل اینا خیلی عمیقه دوتا دنیای متفاوتن 😂

خب تو که میدونی دنیاشون متفاوت چرا معرفی کردی 

اگر عاشق بشن و ازدواج کنن و بعد به مشکل بخورن خودت غصت نمیگیره ؟

🟠🟡🔴📢کامنت من ، نظر من برای استارتره ،باهام مخالفی ریپلای نکن چون اینجا کسیو ندیدم با حرفای یکی دیگه متحول شده باشه   📢🟠🟡🔵