2777
2789
عنوان

بنظرتونننن بله برونمو سالن اجاره کنیم یا تو خونه بگیریم 🥳

| مشاهده متن کامل بحث + 570 بازدید | 46 پست

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

تو هم که مث دوست منی طرف اومده بود خاستگاریش باز میگفت دوس پسرم😂😂 من خودم بله برونم و باغ گرفتم البته شما دارین عقدم تو تالار میگیرین فشار نمیاد بهتون؟ ما عقد و عروسی رو باهم گرفتیم

مهریه اینا رو که تو خواستگاری میگن.بله برون نشون میارن و هدیه!

نه تو بله برون مهریه رو هم یه دور جلوی بزرگا اعلام میکنن که دفتر بله برونو امضا کنن

با احترام،درخواست دوستی پذیرفته نمیشود//💍🤍👩‍❤️‍👨

ببین یه جای خوشگل و جمع و جور بگیر.دردسر هم نداره.نه خونه ریخت و پاش میشه نه خسته میشین.

کل وسایل پذیرایی رو تحویلشون میدین و خودشون دیزاین شده میارن و از مهموناتون پذیرایی میکنن.

چیه هی بشور و بساب و بچین و بیار و ببر و جلو مهمون خم و راست شو.

یه باغ کوچیک بگیرید 

《فَلا تَعلَمُ نَفسٌ ما اُخفِىَ لَهُم مِن قُرَّةِ اَعيُنٍ》هیچ کس نمی‌داند برایش چه قره‌العین هایی پنهان کرده‌ایم..( قره‌العین: اشکی که از شوق در چشم حلقه می‌زند‌. ) سوره سجده💚 لَا تَخَفْ وَلَا تَحْزَنْ ۖ إِنَّا مُنَجُّوكَ ( نترس و غمگین نباش ، قطعا مانجات دهنده تو هستیم) سوره عنکبوت 💚

بیشتر ببینید

بله برون مگه ی مراسم کوچیک نیست؟

جانِ هر زنده دلی، زنده به جانی دگرست...گاهی آدم‌ها رو می‌فهمی،ولی کسی نیست که خودت رو بفهمه.  شاید یه روزی تو دل یه سکوت،  یه نفر پیدا بشه که قصه‌ی بی‌صدا بودن تو رو شنیده باشه

بیشتر ببینید
نه تو بله برون مهریه رو هم یه دور جلوی بزرگا اعلام میکنن که دفتر بله برونو امضا کنن

چقدر تفاوت.

ما اصلا از این کارا نمیکنیم😁تو همون مجلس خواستگاری همه ی این چیزا عنوان میشه و تمااام.دفتر بله برون هم نداریم.

بله برون یا نامزدی برای ما فقط نشون بردن و و کادوهای تزئین شده برای عروس و جشن و رقصه.