2777
2789
عنوان

خب عید و تعطیلات تموم شد🙂🙂

544 بازدید | 33 پست

اونایی که رفتین جنوب و مخصوصاً جزیره هرمز ببینین چقدر خسارت زدین؟

یا اونایی که اومدین شیراز، مخصوصا اونایی که نرده ها و گلدونا رو شکستن.

یا کسایی که تو شمال شاخه درختا رو شکستید و آشغالا رو تو طبیعت رها کردین...

واقعا می‌ارزید؟

دم اونایی که کیسه زباله میبرن برا آشغالاشون گرم‌ که‌ توی خانواده بافرهنگی بزرگ شدن.

بقیه هم که تاسف واقعا

عاشق کتابِ «قرآن» «مثنوی و معنوی» «دیوان شعر شهریار» «گلستان سعدی» «داستان های هزار و یک شب» «شاهنامه» «نهج البلاغه»                                               عاشق شخصیتِ «امام علی(ع)» «کوروش بزرگ» «دکتر الهی قمشه ای» «مجتبی شکوری» «کاکاوند» «اردشیر رستمی»    عاشقِ «تاریخ ایران» «تخت جمشید،پارسه» «پاسارگاد» «نقش رستم»                                                              خداوندا شکر بابت آنچه از سرِ لطف دادی، و آنچه از سر حکمت ندادی🌸                                                          باشد که سرزمینمان از جهالت، غم، خرافات و خشکسالی به دور باشد🌸
بیشتر ببینید

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مااومدیم شیرازاما  بعدروزششم یاهفتم عیدبود   واقعاجایی ندیدیم گردشگرااشغال بریزن یاچیزیوخراب کنن شنبدم موقع تحویل سال گلدونا  حافظیه شکستن

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

بیشتر ببینید
مااومدیم شیرازاما بعدروزششم یاهفتم عیدبود واقعاجایی ندیدیم گردشگرااشغال بریزن یاچیزیوخراب کنن شنب ...

خدایی اکثرا رعایت میکنن ما هم ندیدیم خسارتی زده باشن البته شهرداری هم سریع رسیدگی میکنه 

ما را از مرگ میترسانند انگار که ما زنده ایم.... 

مااومدیم شیرازاما بعدروزششم یاهفتم عیدبود واقعاجایی ندیدیم گردشگرااشغال بریزن یاچیزیوخراب کنن شنب ...

شیراز جز تمیز ترین شهرهای ایرانه طفلی شهرداری خیلی زحمت میکشه هرچقدرم مسافر بیاد شهر رو کثیف نخواهید دید همون مکافات حافظیه رو هم سریع جمع و جور کردن

چشماتو ی لحظه ببند تصور کن اقا امام زمان عج ایستاده آماده اس برای ظهور و فقط منتظر بیدار شدن و حرکت تو ی نفره ی نفس عمیق بکش از ته دلت بگو الهم عجل لولیک الفرج بعدم ب من بگو برا خواسته هات دعا کنم ب نیتت صلوات بفرستم ، ی روزی دلیل ظهور بودم الان ان شالله که از منتظران ظهور هستم‌ از خوشی های موقت ک مثل کف روی آب بود الحمدالله که الله نجاتم داد و بهم آرامش عمیق داد حتی وقتی یکی زندگیمو از بیرون میبینه فکر میکنه اوضاع زندگیم خیلی خرابه اما من توی دلم به لطف خدا آرامش عمیقی هست ک توی ب اصطلاح خوشبختی قبلیم نبود ان شالله ب لطف و بزرگی خدا همه عاقبت بخیر بشن منم جزئشون باشم 

بیشتر ببینید

توی شیراز مررررررررررتب پاکبانهاشون در حال تمیز کردن معابر هستن

وگرنه همین بی فرهنگایی که شمال و جنوبو به گند میکشن شیرازم میرن.

ولی خب پاکبانهای محترم شیراز مرتب در حال برداشتن آشغال از روی زمینن

از کلمه خوشبحالت متنفررررررم 😡                                     دوستان نام کاربریم اسم یکی از شخصیتهای کلاه قرمزیه 😊
از 25 اسفند تا 15 فروردین خدایی شیراز هر جا بخای بری ترافیکه ولی به احترام مسافرا دیگه باید بسازیم

اره از ارم تا دروازه قرآن غلغله هست ترافیک به شدت سنگین

عاشق کتابِ «قرآن» «مثنوی و معنوی» «دیوان شعر شهریار» «گلستان سعدی» «داستان های هزار و یک شب» «شاهنامه» «نهج البلاغه»                                               عاشق شخصیتِ «امام علی(ع)» «کوروش بزرگ» «دکتر الهی قمشه ای» «مجتبی شکوری» «کاکاوند» «اردشیر رستمی»    عاشقِ «تاریخ ایران» «تخت جمشید،پارسه» «پاسارگاد» «نقش رستم»                                                              خداوندا شکر بابت آنچه از سرِ لطف دادی، و آنچه از سر حکمت ندادی🌸                                                          باشد که سرزمینمان از جهالت، غم، خرافات و خشکسالی به دور باشد🌸
بیشتر ببینید
شیراز جز تمیز ترین شهرهای ایرانه طفلی شهرداری خیلی زحمت میکشه هرچقدرم مسافر بیاد شهر رو کثیف نخواهید ...

واقعا خیلی تمیزبودحتی توسایتم نوشتم من زیادسفررفتم به شهرهای مختلف اماشهری به تمیزی شیرازندیدم   خداقوت به پرسنل زحمت کش شهرداری لذت بردم ازاب وهواتمیزی درسته شلوغ بودخیابوناامارانندگی باارامش بودنه بوق دعواتصادف 

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

بیشتر ببینید