2777
2789
عنوان

برای پاگشای سرباز

193 بازدید | 28 پست

خانمای با سلیقه بیاید نظر بدید میگم پسر برادر شوهرم سربازه میخوام شام دعوت کنم بنظرتون چلو گوشت با سوپ خامه و سالاد فصل خوبه بنظرتون دسریا ژله ام درست کنم

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

پاگشا سرباز نشنیدم 😁 یعنی کِی ؟ رفته یا میخواد بره 

"هر کسی را ملاقات می‌کنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمی‌دانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاش‌ها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلی‌ها در این دسته جا می‌گیرند 😊

بیشتر ببینید
رسم جدید نسازین سرباز مگه پاگشایی داره😏

رسم جدید 🤣🤣

"هر کسی را ملاقات می‌کنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمی‌دانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاش‌ها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلی‌ها در این دسته جا می‌گیرند 😊

بیشتر ببینید
اخه پاگشای عروس و دوماد کم بودپاگشای نوزاد شنیدم حالام پاگشای سرباز میخوام صد سال سیاه ، سرباز پاش گ ...

من نمیدونم شما برا کجایی یا چ رسمی داری ما سربازو شام دعوت میکنیم پول یا کادو میدیم بهش برا تبریک شما رسم ندارین الان من چیکار کنم نظر نده مجبور نیسی ک

چرا میخندی؟😂

بامره گفتی آخه 😂 نوزاد هم من نشنیدم

قبلنا فکر کنم فوقش یه آش پشت پا می پختن و تمام

دیگه اینهمه زحمت نداشته

بیشتر ببینید
رفته همه دعوت کردن من موندم چون شوهرمو جاریم قهرن میخوام اونارم اشتی بدم

آها

اسی اینقدر واسه هممون عجیب بود دیگه کسی به منوت فکر نکرد😂 دیگه هر چی رسمتونه درست کن

بیشتر ببینید