چندین ماهه که اینجا تاپیکارو میخونم خودتونم قطعا خوندین . هررر زنی تو زندگی به لحاظ مالی کوتاه اومده یا حتی از جیب خودش برا شوهرش و خونه ش خرج کرده اخرش یا بهش خیانت شده یا بی احترامی دیده و فش و کتک خورده. حتی اون مادرشوهر و بقیه هم یه دستت درد نکنه هم نمیگن. خانما به هیچ وجه کوتاه نیاید که بعدش بیاید اینجا با گریه تاپیک بزنید
از همون اول زندگی خودتونو دست بالا بگیرید از همون عقدتون مهریه تون معقول باشه نه که کم بزارید براتون طلا بخرن مراسم خوب بگیرن. نمیگم انچنانی باشه ولی حداقلش باشه نه که هیچی نباشه. چه اخه به مهریه گل و ۱۴سکه راضی میشید؟؟ قراره ۶۰۰ ۷۰۰میلیون جهاز ببرید با هزینه های مراسماتی ک گردن دختره و بعدش سیسمونی نزدیک همون ۱میلیارد قراره خرج کنید بعد ۱۴سکه رو میگید زیاده؟؟ ۱میلیارد زیاده؟؟ انقد پول ندیدین؟؟ بله خودم کار کردم دیدم زیاد نیس همینو فردا پسره جور میکنه میندازه جلو ادم میگه برو میخوام زن بگیرم خیانت میکنه. در حالی که پدر شما همچنان داره قسط وام ازدواجتونو میده. انقدرررر ساده و سطحی نباشید بخدا بهترین مردا وقتی میبینن شما ارزشی برا خودتون قائل نیستین عوض میشن بعد میاید تاپیک میزنید زندگیم خوب بود یهو بد شد
طلاهاتونو نفروشید ندید دست شوهر حقوقتونو ندید دست شوهر یه کارت جدا باز کنید بریزید توش بدید مادرتون نگه داره. تاپیک دیروزیه زده طلاهامو فروختم شوهرم خونه بخره زده به نام پدرش الان هیچ مدرکی ندارم ثابت کنم!!!
خانما لطفا آگاه باشین به دختراتونم یاد بدید آگاه باشن. بله فداکاری تو زندگی خوبه سازش خوبه اما نه چیزی که باعث میشه ازتون سو استفاده بشه. وقتی ۹۹درصد زنها ضربه خوردن. فقططط ۱درصد پیدا میشه که این کاراشو براش جبران کنن.
چرا ما خانوما باید ضربه بخوریم چرا ما باید با سردرد و گریه بیایم از بی کسی تو نی نی سایت درو دل کنیم؟؟ بخاطر ساده و احساسی بودنمونه. اگه زرنگ و منطقی بودیم اینجوری نمیشد