2777
2789

چندین ماهه که اینجا تاپیکارو میخونم خودتونم قطعا خوندین . هررر زنی تو زندگی به لحاظ مالی کوتاه اومده یا حتی از جیب خودش برا شوهرش و خونه ش خرج کرده اخرش یا بهش خیانت شده یا بی احترامی دیده و فش و کتک خورده. حتی اون مادرشوهر و بقیه هم یه دستت درد نکنه هم نمیگن. خانما به هیچ وجه کوتاه نیاید که بعدش بیاید اینجا با گریه تاپیک بزنید

از همون اول زندگی خودتونو دست بالا بگیرید از همون عقدتون مهریه تون معقول باشه نه که کم بزارید براتون طلا بخرن مراسم خوب بگیرن. نمیگم انچنانی باشه ولی حداقلش باشه نه که هیچی نباشه. چه اخه به مهریه گل و ۱۴سکه راضی میشید؟؟ قراره ۶۰۰ ۷۰۰میلیون جهاز ببرید با هزینه های مراسماتی ک گردن دختره و بعدش سیسمونی نزدیک همون ۱میلیارد قراره خرج کنید بعد ۱۴سکه رو میگید زیاده؟؟ ۱میلیارد زیاده؟؟ انقد پول ندیدین؟؟ بله خودم کار کردم دیدم زیاد نیس همینو فردا پسره جور میکنه میندازه جلو ادم میگه برو میخوام زن بگیرم خیانت میکنه. در حالی که پدر شما همچنان داره قسط وام ازدواجتونو میده. انقدرررر ساده و سطحی نباشید بخدا بهترین مردا وقتی میبینن شما ارزشی برا خودتون قائل نیستین عوض میشن بعد میاید تاپیک میزنید زندگیم خوب بود یهو بد شد

طلاهاتونو نفروشید ندید دست شوهر حقوقتونو ندید دست شوهر یه کارت جدا باز کنید بریزید توش بدید مادرتون نگه داره. تاپیک دیروزیه زده طلاهامو فروختم شوهرم خونه بخره زده به نام پدرش الان هیچ مدرکی ندارم ثابت کنم!!! 

خانما لطفا آگاه باشین به دختراتونم یاد بدید آگاه باشن. بله فداکاری تو زندگی خوبه سازش خوبه اما نه چیزی که باعث میشه ازتون سو استفاده بشه. وقتی ۹۹درصد زنها ضربه خوردن. فقططط ۱درصد پیدا میشه که این کاراشو براش جبران کنن.

چرا ما خانوما باید ضربه بخوریم چرا ما باید با سردرد و گریه بیایم از بی کسی تو نی نی سایت درو دل کنیم؟؟ بخاطر ساده و احساسی بودنمونه. اگه زرنگ و منطقی بودیم اینجوری نمیشد

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

هرچی بگی زندگی یجور دیگ باهات تا میکنه وقتی بچه  داشته باشی مجبوری سازش کنی و ... فداکارای کنی چون مردا میدونن نقطه ضعفت بچته و.‌.. اصلا نمیشه واسه زندگی بقیخ نسخه پیچید متاسفانه ب

حرفا خیلی خیلی حقن

هرچی تاحالا سرم اومده به خاطر ازخودگذشتگی بوده

فقط 14 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
چه بسیارتقدیرها که به تدبیرها می خندند...حضرت علی(ع)........مرغ زیرک چون به دام افتد تحمل بایدش....💞💞💞

دقیقااااا... 

💔 امام رضا منم بخر؛ بین زمین و آسمون منم ببر💔      ندارم حاجتی از هیچکس، با یکی کار من افتادست و بس، من نمی خواهم جز آنچه خواهداو، حال من می داند و می بیند او 💕🌿🌿 محبوب من! شما که نباشید، همه ی بغض های جهان در گلوی من است #امام زمانم💔  کفن کنید مرا رو به قبله ی حرمش💛💚 نجف چه جای قشنگی برای تدفین است..💛💚 آرمان و روح الله رفتند؛  تا آرمانِ روح الله بماند💕💔 فراموش نخواهیم کرد که به بهانه و اسم مقدس آزادی؛ چه جنایت ها که نکردید.. #آرمان_علی وردی #روح الله_عجمیان ( مثل اربابتان حسین؛ غریب گیرتان آوردند....😔)
بیشتر ببینید

دختر پسر یه اندازه وسیله ببرن نصف دختر نصف پسر . دختر نداره باباش میده اونوقت میبینی مهریه همچین مهم نیس چون مردا اگر بخان از زیرش در میرن . من جهازم رو با شوهرم نشف کردم سنگین بزرگا اون خرید بقیه من 

موافقم باید جهزیه از مد بیفته دختر پسر کم کم خودشون جور کنن

اخه جهیزیه هم ندی بعدا مادرشوهر میکوبه تو سرت هییی میگه دختر فلان اورد تو نیاوردی. اولش میگن نمیخوایم بعدا دست بردار نیستن. من همون با روش سنتی موافقم مهریه معقول سرویس طلا مراسم حسابی دختر هم جهزیه خوب. همه راضین

۱۰ ساله با همسرمم که ۶،۷ سالش زندگی مشترک بوده

مهریه سکه ندارم

با هم کار میکنیم و حساب مشترک داریم

بهم خیانت نشده

صداش روم بلند نشده

به وقتش طلا هم فروختم و با هم زندگیو ساختیم

جلوتر از همه اینا شما باید با آدم درستی ازدواج کنی نه یه رقیب که با چنگ و دندون باید پولت، اعصابت، تعهدت رو در مقابلش محافظت کنی

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی
بیشتر ببینید