2777
2789
فک میکنی مردا بعد ۴۵ سال کیفیت و .. شون پایین نمیاد ؟!میخوای حالا دو دقیقه زن ستیز نباش شاید خوشت او ...

من خودم یه زنم متوجه ای؟

اما واقع بین نمیتونم مثل شما رویایی فکر کنم

اینکه شما بخاطر جنسیتت میخوای علم رو منکر بشی کمکی به من و شما و بقیه زنا نمیکنه اگه میکرد من خودم اول صف بودم دختر خوب

نه دیگه اینطور که شما میگی نیست سی سالگی هنوز سن بحرانی یه زن نیست 40 سالگی جایی هست که یه زن به مشک ...

حق با شماست چون اکثر زنها نمی تونن این حقیقت رو بپذیرند

بحرانی نیست ولی اصلا نمی توننن مثل مردا انتخاب داشته باشند 

و اینکه می تونید با دخترای که سی رو رد کردن صحبت کنید 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

اره واقعا کامنتش واقعا منو متعجب کرد اتفاقا مردا هم همون حدود ۵۰ میفتن بشدت،هم ظاهری هم ..

اینا تفکرات پیرزنهای ۸۰ ساله رو هنوز دارن 

و سن خودشونم  پایین ه 

فکر میکنن هر هارت و پورتی راسته .....

من خودم یه زنم متوجه ای؟اما واقع بین نمیتونم مثل شما رویایی فکر کنماینکه شما بخاطر جنسیتت میخوای علم ...

آیا علم نمیگه ۴۵ تا ۵۰ سالگی شروع بیماری‌های متابولیسمی و مفصلی و .... هست؟

همه اینها یعنی تاثیر مستقیم روی نعوذ..... 

و اینکه یک زن برای رابطه نیازی به این نداره .....

اره واقعا کامنتش واقعا منو متعجب کرد اتفاقا مردا هم همون حدود ۵۰ میفتن بشدت،هم ظاهری هم ..

کی اینو اثبات میکنه؟ فکت علمی بیار 

من در مورد زن چهل ساله در مقایسه با مرد چهل ساله حرف زدم

هرچند زن پنجاه ساله با مرد پنجاه ساله مقایسه بشه باز مسئله عوض نمیشه

کی اینو اثبات میکنه؟ فکت علمی بیار من در مورد زن چهل ساله در مقایسه با مرد چهل ساله حرف زدمهرچند زن ...

اون مقایسه ای که میکنی برا زن ۴۰ ساله با چندتا بچه و بیست و اندی سال خانه داری و بشور و بساب 

با مرد ۴۰ ساله مجرده 

وگرنه زن ۴۰ ساله مجرد خیلیم جوون و شاداب میمونه 

شمام قانع و مجاب نمیشی و فقط حرفای پوچتو تکرار میکنی 

اا
🤣😅 والبته مردا کلا زودتر میمیرن

ببخشید که الان وقتتون میگیرم یکی از من خواستگاری کرد بعد ماجراشو تاپیک اخرم توضیح دادم اگه خواستین بخونین راهنمایی کنید بعد نظرتونو تو تاپیک خودم بگید 

ممنون