2777
2789

یکی از ترسام برای ازدواج همینه. چون من و خواهرم به مامانم رفتیم مامانم قدش در حد 165 شاید. ولی از پایین تنه چاق هم باشه دیده نمیشه چون قدش خوبه. خواهرم قدش کوتاهه و ازدواج که کرد بازم از پایین تنه چاق شد و بدریخت شد چون قدش کوتاهه. منم خیلی میترسم. منظورم از چاقی اینه که لگن پهنتر شد و لگن استخونه حالا بعضیا میان میگن باشگاه نمیرن و فلان. من خودم که سنم بالا رفت حس میکنم لگنم پهن تر شده

تو را بچین و تو را بو کن🌼🌸🌻🌷🌿🌸

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من لاغر بودم بعد زایمان هام چاق شدم حالم داره بهم میخوره از خودم حسرت قبلا و دارم حتی ی ذره شکمم نداشتم الان چی

مطمئنم همین امسال خونه دار میشم😍 همین امسال ی عالمه طلا میخرم..ماشین مورد علاقه مو میخرم...اونجوری ک دلم میخواد زندگی میکنم.....هر حاجتی داری بهش برسی الهی امین. امضا مو دیدی برام ی صلوات بفرست ...اگ فرستادی بگو منم برات بفرستم 💜😍.                                                   خدایا شکرت❤️🙂

بیشتر ببینید
۷۴ بودم الان با یه بچه ۶۴ هستم

خوشبحالت🥲

مطمئنم همین امسال خونه دار میشم😍 همین امسال ی عالمه طلا میخرم..ماشین مورد علاقه مو میخرم...اونجوری ک دلم میخواد زندگی میکنم.....هر حاجتی داری بهش برسی الهی امین. امضا مو دیدی برام ی صلوات بفرست ...اگ فرستادی بگو منم برات بفرستم 💜😍.                                                   خدایا شکرت❤️🙂

بیشتر ببینید

من از اول جونیم .تا الان بین ۶۴ تا ۶۰ در حال تغییرم .‌نه بیشتر شدم نه کمتر 

عرب ملک غزه کجا من کجا! فلسطین کجا! عشق به میهن کجا .هزاران چو لبنان و آن و این .فدای یک خشت ایران زمین .اگر طرفدار حق نیستی .برای ناحق هم کف نزن .

ی کفشی دوران مجردیم داشتم عاشقش بودم مث اون پیدانکردم اوردم خونه خودم بعد جن سال زندگی اصلا نصف پام داخل کفشه میره اخه چراااا برا زایمانه اخه میگن با تولدبچه اسنخونا رشدمیکنن چاق شدم ولی سایز پا چرا

به خوشی بیای دلبرم