چون خودم خیلی استرس داشتم قبل از ختنه
اینجا تجربه خودم
برا مامانا مختصر می نویسم شاید کمک کنه
من پسر هفت ساله داشتم بخاطر یه سری مسایل قبلنا نتونستم بموقع تو نوزادیش ختنه ش کنم
وقتی فیلمهای آقا رو اینترنت واینستاگرام دیدم بدون بیهوشی ختنه میکنن
اولش باورم نمیشد مگه میشه بچه جوون رو بخوای ختنه کنی دردش نگیره گریه نکنه!
اما خدا شاهد هست که وقتی رفتیم آقا دکتر از همه مهمتر اونقدر رامین منو تحویل گرفت
از خود ما بهتر! بچه همون دقایق اول آرام شد اضطراب ما هم گرفته شد
بعد موقع ختنه بچه م همش داشت تلویزیون نگاه میکرد و موبایل بازی میکرد من خودم مونده بودم! باورم نمیشد اینقدر ساده و بی استرس بگذره! ما خودمونو قبلش نابود کرده بودیم اما ختنه همونطور عین فیلمهاشون بود حتی حتی یک قطره خون نیومد! حتی یک ثانیه بچه گریه نکرد
همش می گفتم کاش زودتر از اینا پیش دکتر بلندی اومده بودم و بچه م زودتر ختنه کرده بودم.
البته آقای دکتر میگفت بعضی از بچه ها از ترس ممکنه گریه کنن اما قبل ختنه چون تست بیحسی انجام میدن کاملا خیال پدرا مادرا راحت میشه
اجازه دادن ما بالا سرش وایسیم و یه پرده زیبا با شکل کارتون بچه ها هم از بالا انداختن فاصله شد بین ما و محل عمل.
اینور بچه و والدین قرار داشتن اونور هم جناب دکتر کارشون انجام دادن
افتادن حلقه روز ۱۱ شروع شد کلا روز ۱۵ کامل افتاد البته ما طبق دستور جناب دکتر آبگرمدرمانی منظم کردیم هر روز هم عکس و فیلم می فرستادیم و ایشون با حوصله راهنمایی می کردند
چندین فیلم راهنمای خیلی باارزش هم برامون فرستادن
خلاصه بگم ما با صد استرس رفتیم حتی یک استرس هم به ما وارد نشد! الهی شکر
خواستم مادرایی که استرس ختنه بچه دارند در جریان تجربه ما باشند
از صمیم قلب میگم دکتر بلندی بهترین دکتر ختنه تهران هستن شماره نوبتدهیشون۰۹۱۹۵۴۰۰۶۹۹ هست مشاوره برا والدین هم دارن ایشون.