2777
2789

در کرج، چند پزشک متخصص و مراکز معتبر برای انجام ختنه وجود دارند. در اینجا چند گزینه معرفی شده‌اند:

1. **دکتر حمیدرضا قشقایی**  

- آدرس: کرج، میدان شهدا، برج نوا (کنار بازار موبایل)، طبقه 8، واحد 14  

- شماره تماس: 02632245950  

2. **دکتر مرتضی مازوچی**  

- آدرس: کرج، خیابان شهید بهشتی، بین چهارراه طالقانی و میدان شهدا، روبروی کلینیک شهدا، ساختمان پزشکان نیلوفر، طبقه 7 شمالی، واحد 24  

- شماره تماس: 02632279759  

3. **دکتر جعفر امینی**  

- آدرس: کرج، چهارراه طالقانی، ابتدای طالقانی جنوبی، کوچه شهید عابدینی، ساختمان پاستور، پلاک 11، طبقه 4  

- شماره تماس: 0263274074  

شیرین بهانه بود! فرهاد تیشه می‌زد تا نشنود صدای مردمانی را که در ●فرهاد ●فرهاد ●فرهاد ●فرهاد ●فرهاد ●فرهاد ●فرهاد ●فرهاد ●فرهادhttps://daigo.ir/secret/5806418625

جدیدا میگن شاید خوبه یا بد

کمی تحقیق کنین

۱ — در مورد خودم هر چی لازم بوده اینجا نوشتم البته معلوم نیست کدوم درست و کدوم غلطه ماهیت فضای مجازیه     ۲ — چرا ناراحت ؟  چرا عصباني ؟  درست بپرس جواب ميدم     ۳ —  مرزها و مهم ها  انسانیت و ادبه نه جنسیت و پول و سواد و دین و قد و پوست و قومیت و زبان و .....      ۴ —  اگر پاسخ عزیزان رو ندادم یعنی تعلیق شدم  ، تمام .

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چون خودم خیلی استرس داشتم قبل از ختنه

اینجا تجربه خودم

برا مامانا مختصر می نویسم شاید کمک کنه

من پسر هفت ساله داشتم بخاطر یه سری مسایل قبلنا نتونستم بموقع تو نوزادیش ختنه ش کنم

وقتی فیلمهای آقا رو اینترنت واینستاگرام دیدم بدون بیهوشی ختنه میکنن

اولش باورم نمیشد مگه میشه بچه جوون رو بخوای ختنه کنی دردش نگیره گریه نکنه!

اما خدا شاهد هست که وقتی رفتیم آقا دکتر از همه مهمتر اونقدر رامین منو تحویل گرفت

از خود ما بهتر! بچه همون دقایق اول آرام شد اضطراب ما هم گرفته شد

بعد موقع ختنه بچه م همش داشت تلویزیون نگاه میکرد و موبایل بازی میکرد من خودم مونده بودم! باورم نمیشد اینقدر ساده و بی استرس بگذره! ما خودمونو قبلش نابود کرده بودیم اما ختنه همونطور عین فیلمهاشون بود حتی حتی یک قطره خون نیومد! حتی یک ثانیه بچه گریه نکرد

همش می گفتم کاش زودتر از اینا پیش دکتر بلندی اومده بودم و بچه م زودتر ختنه کرده بودم.

البته آقای دکتر میگفت بعضی از بچه ها از ترس ممکنه گریه کنن اما قبل ختنه چون تست بیحسی انجام میدن کاملا خیال پدرا مادرا راحت میشه

اجازه دادن ما بالا سرش وایسیم و یه پرده زیبا با شکل کارتون بچه ها هم از بالا انداختن فاصله شد بین ما و محل عمل.

اینور بچه و والدین قرار داشتن اونور هم جناب دکتر کارشون انجام دادن

افتادن حلقه روز ۱۱ شروع شد کلا روز ۱۵ کامل افتاد البته ما طبق دستور جناب دکتر آبگرمدرمانی منظم کردیم هر روز هم عکس و فیلم می فرستادیم و ایشون با حوصله راهنمایی می کردند

چندین فیلم راهنمای خیلی باارزش هم  برامون فرستادن

خلاصه بگم ما با صد استرس رفتیم حتی یک استرس هم به ما وارد نشد! الهی شکر

خواستم مادرایی که استرس ختنه بچه دارند در جریان تجربه ما باشند

از صمیم قلب میگم دکتر بلندی بهترین دکتر ختنه تهران هستن شماره نوبتدهیشون۰۹۱۹۵۴۰۰۶۹۹ هست مشاوره برا والدین هم دارن ایشون.

اصلا نترسید مامانا ختنه رو من الکی برا خودم داستان! کرده بودم روز و شب نداشتیم بخدا!

دوماه پیش رفتیم پیش جناب عزیز تو شهریار البته ما از کاشان رفتیم پیش ایشون

قبل از ختنه قشنگ اون بیحسی معروفشون رو بچه تست کردن ما خودمون به چشم خودمون دیدیم سرّ شده کامل،

بعد یه پرده خوشگل اومد پایین بین ما و دکتر که ماهور من همش داشت با شکلهای کارتونی روی پرده بازی میکرد بالا سرش هم یه تلویزیون داشت کارتون پخش میکرد حواسش به همه چی بودجز اینکه داش ختنه میشد! عالی ی ی ی ی

بدون یه ثانیه گریه و بدون یه قطره خون بیاد بچه من مرد شد همش ۷دقیقه طول کشید

اما این هفت دقیقه واقعا ارزش اون سه ساعت رانندگی و راه و جاده رو داشت چون ختنه بچه عالی شد الحمدلله هزار ماشا الله

هستن نه دکتر ختنه خدا از این پزشکا مملکتمون زیاد کنه

آرامش جایی هست که یاد خدا هست

درسته موافقم فقط پیش دکتری برین که بذارن بالاسر بچه تون وایسین

متاسفانه ما رفتیم پیش یه متخصص ارولوژی مثلا شمال شهر! پول خون باباشو گرف

بچه رو پرستارش گرفت برد یه اتاق دیگه نفهمیدیم اصلا چی زدن چه بلایی سر بچه آوردن فقط صدای زجه شو شنیدیم!!بعدشم الان دچار تنگی شده و هزار گرفتاری داریم از دست فلان شده

ما بی تجربه گی کردیم اگه راس میگن بذارن والدین بالاسر جگرگوشه شون وایستن! ببینیم واقعا کار بلدن! بدون عذاب بچه مردمو ختنه ش می تونن بکنن؟

الان بعدشیش ماه گذشته تازه فیلم های ختنه دکتر بلندی رو دیدم بچه ها یه ذره هم درد نمیکشن! تازه قبلش برا همه تست بیحسی ختنه نوزاد انجام میدن! منی اینو جای دیگه ندیدم اونقدر دکتر ماهر و از خودمطمئنه که بچه اصلا درد نداره!

الان واقعاً خیلی از خودم دلخورم! که خوب تحقیق نکردم کاش کاش یه ذره وقت می ذاشتم تحقیق میکردم من هم می بردم پیش دکتر بلندی

مامانا دقت!! تا تحقیق نکردید ختنه نکنید! خیلی از این متخصص ها ی اطفال حتی ارولوژی حتی تو عمرشون ۱۰۰ تا ختنه هم نکردن! ختنه یه کار حرفه ای و تجربیه با کتاب خوندن تو دانشگاه که نمیشه گوشت بچه مردم رو درست برید و ختنه ش کرد!

حتما برید پیش یه دکتر که ۲۰ سال تجربه داشته باشه! درست و غلط رو عملا یاد گرفته باشه! فقط کتابی نباشه سوادش!  اقلا سالی هزار تا ۲ هزار تا ختنه انجام داده باشه

اگه کار درست باشه و الکی نباشه حتما فیلم نمونه کارهای ختنه ش تو اینترنت یا اینستاگرام باید موجود باشه

حتماً با تحقیق بچه رو ختنه کنین می خواد اون بچه صد سال با اون عضوش زندگی کنه

پس یه کم وقت بذارین فیلمهای ختنه دکترهای معروف رو ببینین و فقط بروید دکتری که از خودش مطمئنه و اجازه می ده والدین بالاسر بچه شون باشن و ترسی نداره از نظارت والدین

به جهان خرم از آنم که جهان خرم از اوست

خدارو شکر ما رفتیم پیش

دکتربلندی بهترین دکتر ختنه

دکتربلندی اول با پماد بیحس کردن بعد با یک سرنگ انسولین ظریف بیحسی زدن،

کل ختنه ۵ دقیقه طول کشید بچه م صداش در نیومد! فقط داشت با پستونکش بازی میکرد

یواشکی از پشت پرده هی نیگاه میکردم

دکتربلندی با اعتمادبه نفس و آرامش عجیب ختنه میکردن عالی ی ی

حتی یه قطره خون نیومد! دستکش دکتربلندی اصلا خونی نشد!!

۹ روزه هم حلقه ش افتاد نه عفونت نه ورم

دکتر بلندی شماره مستقیم09195400699 بهمون دادن هر روز هم آنلاین رایگان معاینمون کردن

بیخودی ما رو از ختنه ترسونده بودن! عالی بود عالی ی ی