2777
2789

دلم برای بچه هام میسوزه و تنگ میشه فقط هیچکسوندارم 

خیلی تنهام

ی شب چندسال پیش ک‌خیلی گریه کردم از بابام خواستم بیاد منو ببره

اومد ب خوابم از اون موقع دگ نگفتم اما خیلی دلم گرفته

قبل خواب خیلی صداش کردم ک بابا بیا منو ببر دارم عذاب میکشم اومد ب خوابم چنان با عصبانیت و غیض بهم نگاه کرد ک دگ ازون موقع نگفته بودم 

اما الان حس آدمیو دارم ک تو تله گیر کردم نمی‌دونم کجابرم چیکارکنم

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اره میشه که بمیری ! 

همه ما میشه که بمیریم 

امروز یا فردا 

یا یکی از فردا هایی که قراره بیاد بالآخره تموم میشه 

هزاران روز رو پشت سر گذاشتیم 

روزای تلخ و شیرین 

روزایی که تلخیش به مراتب گاهی بیشتر دیده شده چون بعضی از درد ها موندگار هستند 

ولی با تمام این اوصاف کافیه به ذهنیت درستی از زندگی برسیم تا به آرامش برسیم 

هرچند تو بعضی از شرایط ها واقعا سخت هستی 

این که آرزوی تموم شدنش رو داری کاملا درک میکنم چون به روزایی بود که همین حالتی بودم 

ولی چه فایده ای داره زندگی ای که قرارع یک روز تموم بشه رو الآن بخوام تمومش کنم؟

میمونم و بیشتر تلاش میکنم تو مسیر درست تری تلاش میکنم 

یاد میگیرم چجوری تلاش کنم تا به نتیجه برسم که حداقل شرمنده خودم نشم 

آقا هستم ، تاپیکام در راستای افزایش آگاهی و پرورش افکار هست 🙏 ممنون میشم نظراتتون رو به اشتراک میذارید 🙏نظرات موافق باعث خوشحالی بنده میشه ، نظرات مخالف باعث پیشرفت بنده میشه 

بیشتر ببینید

دوره سختی ها تموم میشه، انشاءالله روزهای خوب هم خیلی زود میرسه ودوباره خوشحال میشی.

توکل کن به خدا، حتی نفس کشیدن هم نعمتی از خداست که باید شکرگزار باشیم ومنتظر،تا بالاخره فرجی بشه.

یا حضرت علی، فاطمه، رقیه، نرگس،زینب،مهدی،نوح، الیاس، سلیمان، خضر ،موسی، عیسی،احمد،ابراهیم،لوط مددی.

سعی کن قوی باشی وقتی بچه هات بزرگ شدن افتخار کنن که مادری قوی وشکست ناپذیر داشتن 

مشکلات برای همه هست هیچ انسانی روی این کره زمین بدون غصه نیست هر کس گفت من بدون دردم بدون که دروغ گوعه .

نمیتونم کاش ی جوری میشد؛ زندگیم برباد رفته این اون چیزی نبود ک من از زندگی میحواستم

هممون ناراضی هستیم. هر کسی به یه شکلی.‌هر کدوم ظرف تحملمون با اون یکی‌فرق می‌کنه. شاید اگر جای من بودی حالت بدتر بود. شاید چیزی که برای تو خیلی سطحی‌و‌پیش‌ پا افتادست، آرزوی یه عمر من بوده.. سعی کن از داشته هات لذت ببری.‌ از دلخوریا و دل شکستگی هات از بقیه‌کوه‌نسازی. یکم ساده تر بگذری.‌حالا من نمی‌دونم مشکل چیه عزیزم. به خودت سخت نگیر

سعی کن قوی باشی وقتی بچه هات بزرگ شدن افتخار کنن که مادری قوی وشکست ناپذیر داشتن مشکلات برای همه هست ...

اره همیشه میگم کسایی ک زندگی از من بدتری داشتن ولی من خیلی ضعیفم اصلا طاقت ندارم

هممون ناراضی هستیم. هر کسی به یه شکلی.‌هر کدوم ظرف تحملمون با اون یکی‌فرق می‌کنه. شاید اگر جای من بو ...

همون دل شکستگی 

بخدا من هر چی فکر میکنم پس خواهرم با وجود اون همه مشکلات ک‌تو زندگی داره چجوری باز می‌تونه ادامه بده از خودم بدم میاد 

اره همیشه میگم کسایی ک زندگی از من بدتری داشتن ولی من خیلی ضعیفم اصلا طاقت ندارم

برای آرامش دلت دعا کردم پروردگار  انشالله همین نزدیکیا گره از مشکلاتت باز میکنه وبه آرامش میرسی