2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اونا که به میله بارفیکس وصل میشه خیلی خوبه از وقتی که بچه میشینه تا بزرگ بشه کاربردیه

هفته پیش برادر زاده من سوار شد البته از بچگی داشتن ،ولی طناب تاب یکدفعه جدا شد ودچار شکستگی جمجمه شد ،این رو نگفتم بترسین ،از این جهت گفتم حتما هر هفته بررسی کنید که میله بارفیکس شل نشده باشه ویا طناب پوسیده نشده باشه .

هفته پیش برادر زاده من سوار شد البته از بچگی داشتن ،ولی طناب تاب یکدفعه جدا شد ودچار شکستگی جمجمه شد ...

یاابلفظ

هولوگرامی ام چندسال اینجابودم ولی کاربریم پرید ..خواننده خاموش بودم چندین سال.. خانواده دومم اینجاست

😂😂خوبه همه به فکر منم هستنولی من فک میکرذم ریلکسی ها بیشتر برا نوزاد خوبه بعد ۳سال اینا دیگه زیاد ...

منظورشون از ریلکسی از این مبلمانی ها هست که کنار پذیرایی میگذارن واصلا برای بزرگترها هست .

خیلی مراقب باشید . چند روز پیش ی بچه مادرش براش با چادر تاب درست میکنه و خودش میره بیرون بچه بازی میکرده مادره میاد میبینه چادر پیچیده دور گردن بچه خفه شده و مرده .

یه خسته یه دل💔شکسته از همه .