2777
2789

اینجا سعی میکنم دیگه فحش ندم چون من حدااقل تو مجازی همیشه  سعی میکنم نهایت ادب و احترام رو داشته باشم چون ممکنه بعضی ها خوششون نیاد و برعکس یه عده هم دیدم ک خوششون میاد…

خلاصه برم سر اصل داستان وقتتونو نگیرم 

خوااااهش میکنم ازتون خانومای عزیز خانومای محترم خودتونو انقد دشمن شاد نکنید 

امشب خواهرشوهرم یه حرفی زد ک من ب شدت عصبی شدم

پسرخاله شوهرم دوسه ساله عقد کرده  و یه جشن عقد خیلیییی مفصل هم گرفته بودن

همسرش کم سن و ساله ولی خیلی عاقل و خانومه یکبار باهاش برخورد داشتم و همون یبار هم ب دلم نشست

خاکی و اروم و خوش لبخند بود و کاملا بی حاشیه

این خانوم قبل عروسی از شوهرش خواسته هایی داشته یکیش طلا ک برای ایندشون ب فکر بوده درحدی ک از هرکدوم یه دونه داشته باشه اونم نه خیلی

یکی هم خونه و ماشین 

چیزایی ک هر دختری میخواد 

و اصلا هم پرتوقع نیس این خانوم

ب شوهرش گفته عروسی هم یبار تو زندگیمون میگیریم دلم نمیخواد بدون جشن عروسی بریم سر زندگیمون (بلخره اوناهم ارزو دارن ) 

شوهرشم بنده خدا کارگره و نمیتونه از پس همه اینا بربیاد و الان ب مشکل خوردن  

جاریم و شوهرش رفتن شهرستان خونه دایی همسرم هم رفتن

این خانوم ک عروس خاله شوهرمه برداشته چنتا استوری گذاشته درباره مشکل بینشون

و مثل اینکه ب اطلاع همه رسونده ک میخوان جدا بشن 

و اینطور ک شنیدم دارن طلاق میگیرن

بقیشو میگم 

من بدبودنو از خیلیا بهتر بلد بودم   منتها انقد وجود داشتم که رو کسی امتحان نکنم⁦...(:

دختردایی های ک و ن خشک و عنتر شوهرم  همشون اونجا بودن و استوریای اون خانومو دیدن و هررررر هررررر خندیدن و دستمال ب دست و خوشحااااال ک اینا میخوان طلاق بگیرن !

ببینید این فامیل چقددد میتونه حرو.مزاده باشه و از مشکل شما شاد بشه 

امیدوارم اونا جدا نشن ولی من انقد ناراحت و عصبی شدم ک دلم میخواد هرموقع دیدمشون یه تیکه کلفت بندازم ک تا ابد بسوزن

زشتای عقده ای

نذارید استوری نذارید مشکلاتتونو دعواهاتونو هیچییییی یه عده واقعا خوشحال میشن 

من بدبودنو از خیلیا بهتر بلد بودم   منتها انقد وجود داشتم که رو کسی امتحان نکنم⁦...(:

عزیزم اینایی گفتی با وجود کارگربودن شوهرش زیاده خواهیه و خود خواهی و بچگی. و پرنسسی طور بودن وگرن میشد خیلی بهتر مدیریت کرد اوضاع رو

ارزش من رو به جز کسایی که منو دوست دارند کسه دیگه ای درک نمیکنه

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

خب

عکس پروفایلم دکتر مریم کوچکی نژاد 🇵🇸✌🏻می کنند اسلام و قران را فدایت اما ؛ از کیسهٔ خلیفه می بخشند اینان تو را (بیتی برای ایران) 🌿 emtehanejabr.blogfa.com 🌿دو تا زن که باید بشناسی راشل کوری میترا کمایی 🌿من عمل منکم سوءً بجهالة ثم تاب من بعده و اصلح فإنه غفور رحیم💗زر نبارد از آسمان به سرش ، یا خودش دزد بوده یا پدرش/ فما جاع  فقیر الا بما متع غنی /خدایا طرد شدنم بخاطر حجابم گریه و زاری موقع نماز خوندنم و گرسنگی کشیدنم برای روزه مثل خار مغیلانی هستن که من برای رسیدن به کعبه 🕋ازش نمیترسم🙂 خدایا ممنون از همه نعمت هات از آرامشی که با کتابخونه 📖 و موسیقی🎧 و پیاده روی🚶🏻‍♀️و هنر🥨 و دوست نازنینم🧸 بهم میدی🙂  کمک به هلال احمر *112*3# کمک به ترویج قران *1*200# کمک به مقاومت *1*300# اهدای عضو باارسال کدملی به ۳۴۳۲گزارش موارد کودک آزاری،همسرآزاری و ... تماس بااورژانس اجتماعی۱۲۳یامیتونیدبه روان پزشک ویژگی های فردروبگیدشاید قرص تجویزکرد.شکایت ازگرانفروشی۱۳۷ تعزیرات.شکایتازپزشک متخلف تماس بانظام پزشکی شهرتون(لطفااگه مورد تعرض پزشکی قرار گرفتیداین مورد روحتماانجام بدیدفقط تلفنی نام دکترروبگید) اطلاع از وضع جاده ها تماس با ۱۴۱

بیشتر ببینید
دختردایی های ک و ن خشک و عنتر شوهرم همشون اونجا بودن و استوریای اون خانومو دیدن و هررررر هررررر خند ...

اره واقعا هیچی. نباید گذاشت بقیه بفهمن ولی شما اصلا ب هیچ وجه خودتو دخالت نده 

عزیزم اینایی گفتی با وجود کارگربودن شوهرش زیاده خواهیه و خود خواهی و بچگی. و پرنسسی طور بودن وگرن می ...

ببین فداتشم این دختره کاملا خاسته هاش نرماله من خودم همه اینارو داشتم بدون اینکه بگم دیگه هرکی نداره و نمیتونه گوه میخوره زن بگیره دختر مردم چند سال الاف خودش کنه 

تازه خونه هم میخاد اجاره کنه از خودش نداره

دختردایی های ک و ن خشک و عنتر شوهرم همشون اونجا بودن و استوریای اون خانومو دیدن و هررررر هررررر خند ...

همه کارهای اون خانم بی عقلی و خامی بوده چرا وقتی به بلوغ عقلی نرسیدن شوهذشون میدن 

فامیل ها ی بی ارزش شوهرت هم که سر جا خود

ببین فداتشم این دختره کاملا خاسته هاش نرماله من خودم همه اینارو داشتم بدون اینکه بگم دیگه هرکی نداره ...

عزیزمن شرایط فرق داره الان همچی. گرونه واقعا کاگر. نمیتونه از پسش بربیاد هردختری باید چشمشگ بازکنه قبل عقد دوطرف مقصرن واقعا تو این موضوع وقتی نداره نمیتونه ک بره بانک بزنه همینه ک داره بنده خدا خداروشکر سرکارم میره 

اره واقعا هیچی. نباید گذاشت بقیه بفهمن ولی شما اصلا ب هیچ وجه خودتو دخالت نده

من دست خودم نیس تعصبی ام 

و اینکه خوشمم از اونا نمیاد چون گوه خوری منم میکنن پشت سرم چنتاش ب گوشم رسیده 

و اینکه منو میبینن میخوان دق کنن چون سگ محلشون میکنم

همه کارهای اون خانم بی عقلی و خامی بوده چرا وقتی به بلوغ عقلی نرسیدن شوهذشون میدن فامیل ها ی بی ارزش ...

این یه موردو درست میگی بی عقلی کرده دلم میخواس بهش بگم ک با این کارش چقد همرو خوشحال کرده

من دست خودم نیس تعصبی ام و اینکه خوشمم از اونا نمیاد چون گوه خوری منم میکنن پشت سرم چنتاش ب گوشم رسی ...

درکل توی رابطه کسی دخالت نکن بهتره اینجوری واسه خگدت جنگ اعصاب میتراشی و همچنین درست نمیدونی چی ب چیه و بین دونفر چی شده 

ببین فداتشم این دختره کاملا خاسته هاش نرماله من خودم همه اینارو داشتم بدون اینکه بگم دیگه هرکی نداره ...

شما که اونجا نبودی بین دختر و پسر چی اتفاق افتاده چی گفتن 

ازدواج یعنی تفاهم یعنی فهم متقابل 

اگر پسر دیده از پس توقع های بالا خانم برنمیاد جلو نمی رفت 

متقابلاً هم خانم وقتی می بینه همسرش نمی تونه با وجود تلاش اون کوتاه بیاد 

بعد هم بیاد جار بزنه ...

عزیزمن شرایط فرق داره الان همچی. گرونه واقعا کاگر. نمیتونه از پسش بربیاد هردختری باید چشمشگ بازکنه ق ...

من شوهرم همه اینارو داشت و بعد از دست داد بجز خونه مونو 

خیلی سختی و بی پولی کشیدیم 

من میدونم ک با همچین شرایطی هیشکی دووم نمیاره و ازدواج کاملا اشتباهه

نمیتونه جور کنه پس نرن زیر یه سقف بهتره تا اینکه بعد و احتمالا با بچه جدا بشن 

زندگیه خودم هزاربار ب مورسید

درکل توی رابطه کسی دخالت نکن بهتره اینجوری واسه خگدت جنگ اعصاب میتراشی و همچنین درست نمیدونی چی ب چی ...

من اون عفریته هارو میشناسم

با دختره هیچ صمیمیتی نداشتن ک بخواد بینشون چیزی بشه 

اینا طبعا حسودن و هرکی ازدواج میکنه اینا میخوان بمیرن

مثلا من شوهرم ک اومد با من نامزد کرد اینا گریه میکردن توقع داشتن از دخترای نچسب خودشون بگیره شوهرم 

هنوزم ک هنوزه مارو کنار هم میبینن حرص میخورن