faty۱۱ مدیر استارتر عضویت: 1402/01/15 تعداد پست: 1758 عنوان دل درد کودک چقد خطرناکی 240 بازدید | 23 پست دلدردی کع یساله خوب نشدهیا خوب میشه یه ماهیدوباره شروع میشهدخترپ از پارسال دل درد داره هفته ای دوبار اینا میگههمه جا بردم هر چکابیچه مشکل جدی میتونه داشته باشع؟۷سالشه 1404/01/15 | 02:55 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
نوراحیل عضویت: 1402/01/06 تعداد پست: 13606 میگرن شکمی نداره ؟ دوست عزیز اگه جواب ریپلای شما رو نمیدم یا خیلی بی ادبی یا هیچ منطقی نداری نه وقتشو دارم با شما صحبت کنم نه شأن بنده این اجازه رو میده 🌹🌹🌹🌹
soofiya74 عضویت: 1400/11/04 تعداد پست: 2571 تاحالا بردیش پیش فوق تخصص گوارش اطفال ؟ نمیگم متخصص اطفال ها میگم فوق تخصص گوارش اطفال من یه زن خیلی خوشبختم ، زندگیمی کنم برای روانه شدن خوشبختی بیشتر
faty۱۱ مدیر استارتر عضویت: 1402/01/15 تعداد پست: 1758 میگرن شکمی نداره ؟ نه دکتر گفت میگرن شکمی نیسبعد آندوسکوپی گفت سندروم روده تحریک پذیر با رفلاکس دارهولی بعید میدونم اونا اینطوری باشن یا تو این یه سال خوب نشن
بهار69(مامان_ایلیا) عضویت: 1391/12/09 تعداد پست: 2811 ممکنه معده اش باشه به غذایی ادویه ای آلرژی داشته باشه خدایا ااااااااااا شکرت
faty۱۱ مدیر استارتر عضویت: 1402/01/15 تعداد پست: 1758 تاحالا بردیش پیش فوق تخصص گوارش اطفال ؟ نمیگم متخصص اطفال ها میگم فوق تخصص گوارش اطفال وای ماهی یبار میبردم تا سه ماه پیشتو تبریز فوق تخصص گوارش کودکاندکترم هربار میگه نیار ۳ماه بود تقریبا خوب شده بودیه هفته پیش سرما خورد دوباره شروع شد
soofiya74 عضویت: 1400/11/04 تعداد پست: 2571 وای ماهی یبار میبردم تا سه ماه پیشتو تبریز فوق تخصص گوارش کودکاندکترم هربار میگه نیار ۳ماه بود تقریب ... خب علتش رو گفت چی ؟ بچه استرسی نیست ؟ چیزی ک از کودکی خودم یادمه اینه ک از استرسای بیخود کللللل کودکیم ب دل درد گذشت من یه زن خیلی خوشبختم ، زندگیمی کنم برای روانه شدن خوشبختی بیشتر
lkasxzmn عضویت: 1399/09/24 تعداد پست: 262 نه دکتر گفت میگرن شکمی نیسبعد آندوسکوپی گفت سندروم روده تحریک پذیر با رفلاکس دارهولی بعید میدونم اون ... سندروم روده تحریک پذیر درمان نمیشهفقط کنترل میشه اونم با دارو و همچنین اصلاح سبک تغذیه خدایا خانوادهام موفق باشند
faty۱۱ مدیر استارتر عضویت: 1402/01/15 تعداد پست: 1758 ممکنه معده اش باشه به غذایی ادویه ای آلرژی داشته باشه اخه دقت میکنم بعد غذا یه خوراکی خاصی نمیگهگاهی ناشتا میگه گاهی قبل شام گاهی بعد شام🤕
مامان_خانم3 عضویت: 1395/02/17 تعداد پست: 17337 بچه خواهر من اینجوری بود. یبوست هم میگرفت. یه دکتر خیلی خوب بهش گفت شیر دیگه نخوره. خوب شد. اونم ۷ سالشه
faty۱۱ مدیر استارتر عضویت: 1402/01/15 تعداد پست: 1758 خب علتش رو گفت چی ؟ بچه استرسی نیست ؟ چیزی ک از کودکی خودم یادمه اینه ک از استرسای بیخود کللللل کودک ... اصلا اون هیچی پیدا نکرد همه سونو آزمایششاش نرمالهتو اردبیل فوق تخصص گوارش کودکان اندوسکوپی کردگفت سندروم روده تحریک پذیر با رفلاکس دارهگفت بخاطر عصبی بودنشهحالا نمیدونم بخاطر اونه یانه ولی بعید میدونم
faty۱۱ مدیر استارتر عضویت: 1402/01/15 تعداد پست: 1758 سندروم روده تحریک پذیر درمان نمیشهفقط کنترل میشه اونم با دارو و همچنین اصلاح سبک تغذیه خودمم سندروم روده تحریک پدیر دارم ولی استرس داشتنی اسهالی میشم و یه دردی میاد سراغممثل مال من نیست مال این
faty۱۱ مدیر استارتر عضویت: 1402/01/15 تعداد پست: 1758 بچه خواهر من اینجوری بود. یبوست هم میگرفت. یه دکتر خیلی خوب بهش گفت شیر دیگه نخوره. خوب شد. اونم ۷ س ... اون حتما به پروتئین گاوی حساسیت داشتهاخه دخترم بعد شیر خوردن اینا نمیشهمیبینی یه هفته شیر نمیخوره ولی درد میکنه شکمش