2777
2789
عنوان

آیا راهکار برای غیبت نکردن دارید

55 بازدید | 10 پست

یه مدت خیلی غیبت میکنم... غیبت فامیل با خالم تلفنی ...نه اینکه مسخره کنیم ظاهر شونو از بدی ها شون میگیم  واقعا خودمم مدتیه از بعضی از فامیلامون بدم میاد  ولی دوستم ندارم غیبتشونو بکنم  چون حس بدی میگیرم 

راجع به دیگران حرف نزنید اصلا

با خاله ات یا هر کی از این حرفا میزنید کمتر بهش تلفن کن

در غدیر گفتند زنها هم بیایند بیعت کنند. این یعنی خیلی قبل تر از آن که فمینیست ها بخواهند منت #حق_رأی و مشارکت سیاسی را بر سر ما بگذارند، به ما گفتند یک پای حیات سیاسی اسلام زن ها هستند. پیام غدیر تنظیم کردن زندگی با ولایت است. پیام غدیر هماهنگ کردن زندگی با نیازهای حکومت و جامعه است. باید پرسید زن های کوفه و شام کجا کم گذاشتند که ولی خدا به مسلخ  رفت؟
بیشتر ببینید

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

دوست عزیز برام دعا کن کسی که مواظبه غیبت نکنه حتما دعاشم در حق بقیه مستجاب میشه

دعا کن ازدواجم زودی با یک آدم خوش اخلاق و مومن جور شه

یه دونه صلوات واسه حاجتم بفرست لطفا .الهی هر کی این کارو کرد حاجت خودش برآورده شه🙏💕💕
خودم خیلی کم زنگ میزنم بیشتر وقتا اون تماس میگیره

ببین اگر واقعا میخوای توبه کنی باید درست وارد عمل بشی

زنگ زد بعد سلام احوالپرسی بگو ببخشید کار دارن یا باید برم بیرون یا هر بهانه دیگه ای

یا حرف کسی شد سریع حرف رو عوض کن

در غدیر گفتند زنها هم بیایند بیعت کنند. این یعنی خیلی قبل تر از آن که فمینیست ها بخواهند منت #حق_رأی و مشارکت سیاسی را بر سر ما بگذارند، به ما گفتند یک پای حیات سیاسی اسلام زن ها هستند. پیام غدیر تنظیم کردن زندگی با ولایت است. پیام غدیر هماهنگ کردن زندگی با نیازهای حکومت و جامعه است. باید پرسید زن های کوفه و شام کجا کم گذاشتند که ولی خدا به مسلخ  رفت؟
بیشتر ببینید

فقط بدون وقتی غیبت یا بدی کسی و می کنی یا می گی. وارد جهان موازی اون انرژی میشی و باعث میشی اون آدم از انرژی های منفی پاک بشه و عوضش انرژی منفی اونو جذب میکنی. وخدا نکرده براتون حوادث و بیماری و اتفاقات بد می افته. همین قدر بگم تو قرآن برای هر جرمی مجازات هست مثلا سرقت. بریدن دست. زنا تازیانه... ولی در آیه ی غیبت میگه لا یغتب بعضکم بعضا. غیبت همدیگرو نکنید. در بیان مجازاتش میگه ایحبو احدکم آن یاکل لحم اخیه میتا. آیا یکی از شما دوست دارد گوشت برادر مرده اش را بخورد. لازم به ذکر هست یک بار برای موضوعی نبش قبر شده بود از بوی بد مرده تا چند وقت نمی تونستن غذا بخورن. با این توضیحات فکر کنم به اندازه ی کافی ذهنتون متقاعد شده تا غیبت و کنار بزاره. چون این موارد که بالا گفتم در من اثر کرده و شکر خدا غیبت و کنار گزاشتم

ما بیشتر در تخیلاتمان رنج می‌بریم تا در واقعیت.. سنکا