2777
2789
من نمیتونم پایتخت ببینم شاید مسخره کنید ولی اکسم شبیه ارشاد بود میبینمش گریم میگیره🙂

به حال خودت که اونو میخواستی 😂

زندگی رو باید از زودپز آموخت 💯😉بااین که داره ماتحتش میسوزه بیخیال نشسته داره سوت میزنه😊😁

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

فکر نکردیم سوپره😐 ازینکه صدا سیما اجازه داده تعجب کردیم وگرنه چیز بدی نبود

پیام ریپلی پیامی بود که دقیقا از کلمه سوپر استفاده کرده بود و پاک شده

مخاطبم شما و بقیه نبودین صرفا یه کاربر بود

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم
بیشتر ببینید

بااین افکار توقع داریم پیشرفت کنیم😐

دقیقا چیکار کردن ک دور از عرف باشه؟!

ی فیلمم هست که یکم خنده میاره رو لب مردم ببینید میتونید کاری کنید دیگ همینم نسازن

دل مرنجان ک ز هر دل بخدا راهی هست❤
خب پس چرا جدا شدی بخاطر حرف مردم؟

نهههه هیچ وقت حرف مردم چه اهمیتی داره 

بخاطر این جدا شدم چون قرار بود وقتی خانوادم فهمیدن پا پیش بزاره ولی نزاشت و کشید کنار منم که دیدم ایندشو با من نمیخواد مجبور شدم برم 

من که گفتم یه بارون بزنه داغون میشم من هنوزم دلتنگ لحظه هامون میشم🖤