2777
2789
عنوان

بخوام مهریه رو ببخشم بایدکجابرم

22166 بازدید | 524 پست

سلام بخوام درازای طلاق مهریه رو ببخشم.باید کجاثبتش کنم ووکالت طلاق و...بگیرم.بایدبرم دادگاه یا دفتراسنادثبتش کنم؟روالش چطوره؟چقدرکارش طول میکشه؟ممنون از راهنماییتون 

🌈🌅🌅🌈💓💓💓روزای خوب توراهه.برای شادیت بجنگ.خداحواسش بهت هست♥️.دوستان برای حاجت رواییم میشه دعای خیرکنید؟ممنون

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

با هم برید دفتر خونه اسناد راهنمایی میکنن.فقط حواست باشه وکالت بلاعزل بگیری بعد مهریه  را در قبال حق طلاق ببخشی .

اگه فقط مهریه را بخشیدی مواظب باش سایر حقوق مالی را هم نبخشی.

بخشیدن مهریه که بخشیدن هست

شما قبلش حتما مطمئن بشو وکالت طلاق رو درست برات بنویسند .... اونه که مشکل ساز میشه 

"هر کسی را ملاقات می‌کنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمی‌دانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاش‌ها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلی‌ها در این دسته جا می‌گیرند 😊

بیشتر ببینید
مهریه ات رو فقط میخای در ازای طلاق ببخشی؟ یا چیزی هم میخاد بهت بده بابت مهریه؟؟

احتمالا همه رو ببخشم.هرچی هم میگم هیچی نمی‌خوام بیاطلاقم بده‌.اما نمیاااااد.یکسال بیشتره خونه پدرم هستم.خسته شدم😞

🌈🌅🌅🌈💓💓💓روزای خوب توراهه.برای شادیت بجنگ.خداحواسش بهت هست♥️.دوستان برای حاجت رواییم میشه دعای خیرکنید؟ممنون

این کارو نکن

باوجودبخشش مهریه هم راضی نیست حتی دادخواست طلاق بده😞😞😞😞😞.گیرکردم .همکاری نمیکنه اصلااااا

امشب همین تاپیک شما موضوع آقای قاضی سریال آر فیلم بود. سوالات و بپرس تا کامل راهنماییت کنم

بخوام همه رو ببخشم باید چکارکنم؟دادگاه یا محضربرم؟اگه همسرم دادخواست طلاق نده و همکاری نکنه ممکنه دادگاه خودش بهم اجازه طلاق بده؟لطفا هرچی می‌دونی بگو.خداخیرت بده

با هم برید دفتر خونه اسناد راهنمایی میکنن.فقط حواست باشه وکالت بلاعزل بگیری بعد مهریه را در قبال حق ...

من که مهریه هم نمی‌خوام چ برسه بقیه حقوق مالی.فقط طلاقم میخوام😞.وکالت بلاعزل چطوره؟

بخشیدن مهریه که بخشیدن هستشما قبلش حتما مطمئن بشو وکالت طلاق رو درست برات بنویسند .... اونه که مشکل ...

برای وکالت طلاق باید چ چیزایی لحاظ بشه.لطف میکنی بهم بگی؟

یعنی قبلا مهریه ات رو اجرا گزاشتی؟؟

آره.خیلی وقتهههه.اما بازم نمیاد طلاق بده