2777
2789

پریود میشی یا روانی شدین

خانمهای متاهل و مادران پسرهای جوان از زیبایی ، کمالات ، اشپزی و ......هیچ زنی جلوی همسر و پسرتون تعریف نکنین به خصوص خانمهای متاهل همسر شما جذب تعریف جنس مخالف می شوند و ضررش توی زندکی خودتون هست ....مادران هم تعریف نکنین چون پسرتان از همان ابتدا حس ازاد بودن راجع به این مسئلع پیدا می کنن .....با تشکر از شما عزیزان🌻🌻🌻
بیشتر ببینید

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بعضی وقت ها پیش میاد و بهتره کمی فضای تنها رو تجربه کنی 

برو دوش بگیر

آهنگ ملایم گوش بده

بیرون رفتن بدون بچه و همسرتون

ورزش کن 

یک فیلم حال خوب کن و طنز و یا عاشقانه ببین 

ناشناسم🌱: https://abzarek.ir/service-p/msg/2131233

احتمالا یه حرفهایی دوست داری بگی به شوهرت که نمیتونی حالا یا گوش نمیده یا جرات گفتنشو نداری روحت خسته ست دلت میخواد تنها باشی ولی تنهایی رم نمیخوای چون استرس بچه تو داری الان دلت میخواد شوهرت بیاد پیشت و بغلت کنه و بگه ببخشید و بیا همون کارو کنیم که تو میخوای ولی متاسفانه درکی از شرایط شما نداره 😏

پریود میشی یا روانی شدین

میشه ب سوال بپرسم سن دوتامونم خیلی کمه

پسر عموم گاهی اوقات بهم میگه که زشتم و فلان

اما مثلا یجوری نگام میکنه

یجوری رفتار میکنه

دیشب موهام بیرون بود برگشت با یکم اخم گفت روسریتو بکش جلو گفت تورو دست من سپردن

یا ازش جلوتر راه میرفتم میگفت مثل آدم برو باهم راه بریم

یا یه پسره نگام کرد فکنم برگشت زیر لبی بهش فش داد

اما جلو خودم همش بهم میگه زشتم طوری کع واقعا اعتماد به نفس اومده پایین

یا میگه این دختره چه خوگشله و این چه دافه

چرا بنظرتون

میشه ب سوال بپرسم سن دوتامونم خیلی کمهپسر عموم گاهی اوقات بهم میگه که زشتم و فلاناما مثلا یجوری نگام ...

ببخشید رک میگم ایشون بی شخصیت و بی ادب 

البته چون سنش کمه مغرور هست و کوه اعتماد بع نفس 

شما هم نه زشتی و نه نیاز به مراقب داری روی اعتماد به نفست کار کن تا حرفهاش بهت اثر نکنه

خانمهای متاهل و مادران پسرهای جوان از زیبایی ، کمالات ، اشپزی و ......هیچ زنی جلوی همسر و پسرتون تعریف نکنین به خصوص خانمهای متاهل همسر شما جذب تعریف جنس مخالف می شوند و ضررش توی زندکی خودتون هست ....مادران هم تعریف نکنین چون پسرتان از همان ابتدا حس ازاد بودن راجع به این مسئلع پیدا می کنن .....با تشکر از شما عزیزان🌻🌻🌻
بیشتر ببینید